Etimlogie- curajoasa

Sarbatoare-

Foarte dotata atunci cand vine vorba despre comunicare, Meola, este o persoana care va impresiona prin verva sa si prin marea sa facilitate atunci cand vine vorba despre exprimare. Va fascina mereu prin discursul sau captivant si printr-un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Sociabila si dotata cu o mare bucurie de a trai, Meola, va reusi foarte usor sa ii linisteasca pe cei din anturajul sau, care nu se vor plictisi niciodata in preajma sa.

Simpatica si amabila, Meola este o persoana foarte atasata si atractiva. Apreciaza foarte mult atunci cand este in centrul atentiei, adorand sa seduca si sa placa.

In afara elocventei si a elegantei sale, va captiva prin puterea sa de seductie. O femeie independenta, Meola, va avea nevoie de spatiul sau vital pentru a se putea dezvolta. Este foarte atasata de libertatea sa si contesta mereu orice forma de autoritate.

Meola are nevoie sa fie mereu in miscare. Are nevoie de asemenea de a-si canaliza intreaga sa energie in activitati mentale si fizice. Ambitioasa, Meola are obiceiul de a ridica standardele foarte sus, stabilind mereu obiective foarte inalte si ambitioase. In orice caz, se va dedica trup si suflet oricarui proiect pe care il va pune la cale.

Datorita unei indemanari fara pereche, atunci cand vine vorba despre organizare, Meola, este capabila sa se ocupe de mai multe proiecte in acelasi timp.

Dotata cu un spirit foarte curios, Meola vrea mereu sa acumuleze cat mai multe cunostinte si profita din plin de fiecare clipa pentru a-si aprofunda cunostintele. De altfel, rutina este cel mai mare inamic al sau.

Meola este atrasa de descoperiri si adora sa calatoreasca. In cadrul domeniului profesional, Meola va straluci prin inteligenta sa practica, prin spiritul sau viu si spiritul sau deschis.

Foarte perseverenta si supla, Meola, nu se lasa usor abatuta din drumul sau de obstacole si da mereu dovada de curaj pentru a le depasi.

In ceea ce priveste domeniul afectiv, Meola va cauta un partener cvare o va face sa traiasca cele mai frumoase surprize, departe de monotonie si de plictiseala. Dar cand se va indragosti, va fi cea mai romantica si atenta cu partenerul sau.

 

Lasă un răspuns