Etimologie: cea care se aseamana lui Dumnezeu

Sarbatoare: 8 noiembrie/ 29 septembrie

 

Mihaela este o fire rezervata si sociabila. Este prudenta, introvertita si are tendinta sa pastreze problemele personale pentru ea. Ii place sa dea ce e mai bun din ea si nu ii place sa ii deranjeze pe ceilalti cu problemele sale. Astfel, aspectul sau exterior poate sa contrasteze cu personalitatea sa profunda. Chiar daca se exprima de obicei cu usurinta si are darul comunicarii, Mihaela nu se dezvaluie niciodata in totalitate, pazeste cu sfintenie accesul la gradina sa secreta.

 

Emotivitatea sa este fie puternica, fie atat de bine stapanita incat i se reproseaza de cele mai multe ori faptul ca este o fire rece si insensibila. Mihaela oscileaza intre faze de veselie si optimism si perioade de pesimism. Mihaela se imparte in mod constant intre dorinta de stabilitate si securitate, intre un interes pentru dificultate si lucrul bine facut si tendinta de a cauta facilitatea. Mihaela este o persoana ranchiunoasa, ii este destul de greu sa uite o disputa sau sa ierte o persoana care a ranit-o.

 

Parintii trebuie sa ii stimuleze in copilarie sociabilitatea, sa o invete sa imparta lucrurile si sa o inconjoare cu afectiune. Mihaela trebuie incurajata in permanenta. In general, Mihaela este un copil destul de posesiv.

 

Chiar daca este timida, Mihaelei ii place sa aiba rolul principal, sa straluceasca si sa faca impresie. Ii place sa se faca remarcata in mediul profesional prin originalitate, atat de tare incat exagereaza uneori. In dragoste Mihaela este egoista, dominatoare, posesiva si geloasa. Isi doreste sa fie iubita si admirata si sa isi pastreze suprematia in sanul cuplului.

 

Bine inarmata in lupta pentru viata, Mihaela va fi atrasa de profesii ce necesita precizie, exactitate, in special daca este nascuta pe data de 4,13, 22 sau 31 a lunii. Profesiile liberale sunt ideale pentru ea.

2 COMENTARII

  1. Wow foarte interesant doar ca vreu mai multa informatie

Lasă un răspuns