Etimologie: cine este ca Dumnezeu?

Sarbatoare: 8 noiembrie

 

Mihail este un personaj aparte, straniu datorita faptului ca este prins la mijloc intre doua tendinte opuse. Prima este o natura fizica, aventuroasa, excesiva care refuza constrangerile… a doua este o natura cerebrala, introspectiva, nelinistita, rezervata. Totul constituie un ansamblu complet iar daca cele doua tendinte se armonizeaza, Mihail va fi militantul convins al unei cauze marete. Oricum ar fi, Mihail este un barbat aparte, misterios si secretos deoarece neincrederea constituie in cazul sau o a doua natura. Alegerile pe care le face Mihail in viata sunt ghidate de afinitati intelectuale sau spirituale dar si de intuitia extrem de bine dezvoltata.

 

Mihail este o persoana adaptabila, curioasa, abila, care sesizeaza oportunitatile care ii ies in cale, indragostit de descoperiri si calatorii. Insa, din cauza impulsivitatii de care da dovada, Mihail poate avea parte de o multime de incidente. Mihail adora viteza, pentru el masina reprezinta un sport periculos. Copil, Mihail este pasionat de science-fiction, este un rebel, un indisciplinat si un sportiv de anvergura. Parintii trebuie sa se asigure de faptul ca la Mihail se dezvolta sociabilitatea, notiunea de partaj si toleranta.

 

Mihail este interesat de tot ce este ciudat, iesit din comun, neobisnuit sau ultramodern. Latura avangardista este frecventa in cazul sau chiar daca, de cele mai multe ori, prefera calmul si linistea. In ceea ce priveste latura sentimentala, Mihail este o persoana pasionala insa care nu stie sa isi exprime sentimentele fie din cauza unei timiditati care il paralizeaza, fie din cauza ca este un barbat care considera ca faptele vorbesc.

 

La acest barbat marcat de o mare dualitate, doua mari orientari profesionale sunt posibile: o profesie care necesita studii de lunga durata – inginer, inventator, informatician, medic specialist, tehnician – sau o profesie din domeniul calatoriilor, sportului sau publicitatii.

1 COMENTARIU

  1. Am ei unu’ in clasa, îi zic Miță. Mda… e total diferit de ce scrie acilea! Dar totusi, are si o problema ca sta in casa numai cu fete foarte posesive, ii inteleg zapacirea!

Lasă un răspuns