Etimologie- minuni (Latina)

Sarbatoare- 15 august

Foarte sigura pe ea si dotata cu cea mai puternica personalitate, dar si cu un caracter mai dificil, Mira, se va impune in fata anturajului sau datorita unei autoritati naturale.

Este foarte discreta, stearsa mai degraba, dar foarte eficienta si activa. Este extrem de generoasa, devotata si gata mereu sa ii ajute pe cei din jur. Mira este foarte mandra, susceptibila si exigenta si nu lasa niciodata lucrurile facute pe jumatate.

Pentru Mira, viata de familie va fi mereu prioritara. Va fi insa destul de posesiva din cauza iubirii sau a dorintei de a-i proteja pe cei din jur.

Cu alte cuvinte, Mira va avea o viata foarte pasionala. Este afirmata si determinata, nu este lipsita de curaj, de forta, de energie sau de combativitate. Este foarte autoritara si decisa, dand dovada mereu de un magnetism fara pereche. Este sincera, directa si se enerveaza foarte usor sau foarte repede atunci cand simte ca limitele ii sunt depasite.

In acelasi timp, Mira este foarte independenta, sociabila si simpatica, curioasa de tot si de toate, activa si mai degraba cea mai mare inamica a rutinei.

Mira adora sa se afle in societate, sa sociatate, unde spiritul sau viu si critic, arta conversatiei si entuzasmul sau, sunt foarte apreciate. Adora schimbarea, noutatea si calatoriile. Dar este interesata de latura materiala a vietii in acelasi timp, de bogatie si de lux, care nu au cum sa o lase indiferenta. Dar este extrem de generoasa in acelasi timp, dar si destul de derutanta sau de intoleranta.

 

Pe plan sentimental, este destul de exigenta si deloc supla. Este independenta si intrasingenta in anumite puncte precise ale vietii, mai ales cand vine vorba despre fidelitate. Se va transforma intr-o adevarata tigroaica atunci cand va trebui sa isi apere cuplul sau iubirea. Este chiar geloasa si posesiva si barbatul iubite poate sa ajunga o marioneta intre « ghearele » sale.

Mira are nevoie sa exercite o profesie din domenii precum gestiune, finante sau banci. Dar si din domeniul sanatatii, al profesiilor comerciale sau celor in raport cu exprimarea scrisa sau orala.

 

Lasă un răspuns