Etimologia numelui Miruna

Miruna inseamna aducatoare de pace, lume

Sarbatoare:

Semnificatia numelui Miruna

Miruna este un argint viu, o persoana ce poseda arta de a trece de la o stare emotionala la alta intr-un timp scurt. Sensibila si feminina, Miruna reprezinta un amestec de femeie-copil, o persoana fermecatore, sensibila, dulce si seductoare, cuceritoare si intreprinzatoare. O personlitate sacra ce oscileaza intre timiditate, supunere si dependenta.

Din semnificatia numelui Miruna descifram faptul ca Miruna apare, rand pe rand rezervata si timida, interiorizata, incantata de faptul ca reuseste sa treaca neobservata, extrovertita si dornica sa iasa in evidenta, in functie de atmosfera si starea in care se afla.

Miruna este foarte afectuoasa

Miruna oscileaza intre faze de ezitare si altele in care se simte capabila sa incerce tot ce ii trece prin minte. Este o persoana afectuoasa careia ii place sa fie inconjurata de prieteni, o buna sfatuitoare si confidenta. Simtul umorului este una din caracteristicile sale. Copil, Miruna are nevoie de multa afectiune si siguranta. Parintii trebuie sa ii incurajeze creativitatea, inclinatia pentru limbile straine si sa o invete sa fie disciplinata si responsabila. Curioasa, Mirunei ii place lectura.

Etimologia, originea si semnificatia numelui Miruna

Miruna este un nume de fete si inseamna aducatoare de pace. Miruna mai inseamna si lume.

Extrovertita, Mirunei ii place sa comunice, detesta monotonia, apreciaza aventura si tot ce este nou si inedit. Pentru Miruna, viata este un joc. Din punct de vedere sentimental, Miruna este o femeie fidela, o gazda remarcabila si o mama excelenta. Este o seducatoare, insa domnilor nu va lasati pacaliti de chipul sau angelic.

In cariera, fetele cu nume Miruna

De-a lungul vietii, Miruna ar putea fi atrasa de profesii din domenii diferite, in functie de cifra care o influenteaza si o domina. Astfel, se va orienta spre profesii creative, artistice sau spre cele in care expresia orala este necesara daca este nascuta intr-o zi de 3, 12, 21 sau 30 sau de profesiile legate de miscare, actiune, sport sau calatorii daca este nascuta intr-o zi de 5, 14, 23, de profesii aflate in stransa legatura cu intuitia, psihologia, diplomatia sau ascultarea celorlalti daca este nascuta intr-o zi de 2, 11, 20 sau 29.

2 COMENTARII

  1. Foarte buna descriere, ma regasesc în toate punctele de vedere explicate aici. Parca as fi eu însumi care vorbeste. FOAAARTE TARE!!!

  2. Santo Kinga Miruna

    Și pe mine mă cheamă miruna am 10 ani și la sc am avut șă căutăm oe internet ce înseamnă numele nostru și această aplicație să zic ăsa…. Ma ajutat foarte foarte mult și…. Mam regăsit în tot ce spune aici

Lasă un răspuns