Etimologie: aducatoare de pace, lume

Sarbatoare:

 

Miruna este un argint viu, o persoana ce poseda arta de a trece de la o stare emotionala la alta intr-un timp scurt. Sensibila si feminina, Miruna reprezinta un amestec de femeie-copil, o persoana fermecatore, sensibila, dulce si seductoare, cuceritoare si intreprinzatoare. O personlitate sacra ce oscileaza intre timiditate, supunere si dependenta. Astfel, Miruna apare, rand pe rand rezervata si timida, interiorizata, incantata de faptul ca reuseste sa treaca neobservata, extrovertita si dornica sa iasa in evidenta, in functie de atmosfera si starea in care se afla.

 

Miruna oscileaza intre faze de ezitare si altele in care se simte capabila sa incerce tot ce ii trece prin minte. Este o persoana afectuoasa careia ii place sa fie inconjurata de prieteni, o buna sfatuitoare si confidenta. Simtul umorului este una din caracteristicile sale. Copil, Miruna are nevoie de multa afectiune si siguranta. Parintii trebuie sa ii incurajeze creativitatea, inclinatia pentru limbile straine si sa o invete sa fie disciplinata si responsabila. Curioasa, Mirunei ii place lectura.

 

Extrovertita, Mirunei ii place sa comunice, detesta monotonia, apreciaza aventura si tot ce este nou si inedit. Pentru Miruna, viata este un joc. Din punct de vedere sentimental, Miruna este o femeie fidela, o gazda remarcabila si o mama excelenta. Este o seducatoare, insa domnilor nu va lasati pacaliti de chipul sau angelic.

 

De-a lungul vietii, Miruna ar putea fi atrasa de profesii din domenii diferite, in functie de cifra care o influenteaza si o domina. Astfel, se va orienta spre profesii creative, artistice sau spre cele in care expresia orala este necesara daca este nascuta intr-o zi de 3, 12, 21 sau 30 sau de profesiile legate de miscare, actiune, sport sau calatorii daca este nascuta intr-o zi de 5, 14, 23, de profesii aflate in stransa legatura cu intuitia, psihologia, diplomatia sau ascultarea celorlalti daca este nascuta intr-o zi de 2, 11, 20 sau 29.

LĂSAȚI UN MESAJ