Etimologie- una mica de la marginea marii (celtica)

Sarbatoare- 8 octombrie

Morgandy este o persoana cu o fire foarte alerta, foarte mandra si foarte puternica. Poate face fata cu brio tuturor provocarilor ce ii apar in cale, visand doar la calatorii si la aventuri. Din aceste motive, de indata ce poate, pleaca sa se relaxeze departe de tot si de toate. Chiar daca pare foarte puternica, are nevoie liniste pentru a gasi curajul pentru a avansa. Nu ezita pentru asta sa mediteze in plina natura, departe de toti si de toate si de rutina.

Morgandy este joviala si calduroasa, fiind foarte apreciata pentru optimismul si buna sa dispozitie constanta. Morgandy are o pofta de viata incredibila si un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Iar problemele ce ii apar in cale sunt vazute de ea drept provocari peste care trece cu brio. Optimismul debordant ii este foarte de ajutor in acest caz.

Morgandy este o fire mai stricta si mai disciplinata, care are tendinta de a-si disimula mare sensibilitate in spatele unei aparente rigide. Este voluntara si umila si nu se culca niciodata pe lauri, cautand mereu sa isi amelioreze performantele.

Fiind o persoana care viseaza cu ochii deschisi la cele mai mari aventuri, rezerva un buget special pentru asta. Este cea mai fericita cand descopera orizinturi noi si cand intalneste noi persoane. Nu are cum sa stea prea mult timp intr-un loc din aceste motive. Acest obicei o orienteaza inspre meserii care se invart mai ales in zona turismului.

Morgandy adora sa fie inconjurata de cei dragi, de familie si de prieteni. Iar prietenii sai intimi sunt considerati drept parte din familie. Este de parere deci ca prietenia poate sa fie la fel de puternica precum o legatura de sange. Deci prietenii sai nu vor fi alesi la intamplare.

Morgandy, foarte vorbareata si rezervata in acelasi timp, este un mister pentru cei din jur. In iubire este geloasa si este mereu cu ochii pe partener. Este insa si romantica si va face orice pentru un partener fericit.

In domeniul profesional, da dovada de foarte multa seriozitate si este perfectionista. Este cea mai serioasa atunci cand trebuie si nu renunta usor. Colegii sai o admira pentru creativitate si dinamism.

Lasă un răspuns