Etimologie – cea nascuta de Craciun

Sarbatoare –

Voluntara, eficienta, intreprinzatoare, activa si curajoasa, Nadalia are o personalitate puternica si tinde sa dirijeze si sa comande. Ii place sa straluceasca, sa iasa in evidenta si sa atraga atentia asupra sa. Este originala si preocupata in permanenta de aspectul sau fizic. Nadalia uraste mediocritatea si nu este facuta pentru rolul de subaltern. Nu suporta esecul, o frustreaza si o face sa fie invidioasa. Din fericire, se pricepe de minune sa sesizeze toate oportunitatile care ii apar in cale si este extrem de rapida cand vine vorba de executarea unei sarcini.

Nadalia adora bijuteriile si blanurile. De altfel, destul de nerabdatoare de fel, are tendinta sa fie irascibila si intoleranta. Copil, Nadalia se dovedeste a fi uneori indolenta, mandra si susceptibila. Este tiranica si exclusiva si ii este greu sa isi imparta obiectele preferate cu fratii sau cu surorile sale, daramite cu alti copii. Ii place sa isi cultive singura si in liniste gradina secreta.

Chiar daca Nadalia este interesata de domeniul material si de cel concret, este, in egala masura atrasa de lumea sprituala. Apreciaza perioadele de izolare, de solitudine si de liniste in care isi petrec timpul meditand, reflectand, imbogatindu-se din punct de vedere spiritual. Straniul, misteriosul, ezoterismul (mai ales daca este nascuta pe data de 7, 15 sau 25 a lunii sau in luna iulie) o fascineaza. In ceea ce priveste domeniul sentimental Nadaliei nu ii place sa isi arate sentimentele si emotiile. Prefera sa fie misterioasa si de nesesizat. Este extrem de selectiva cand vine vorba despre alegerea unui partener de viata cu care sa isi petreaca intreaga viata. Intuitiva, Nadalia este un fin psiholog si, daca isi cunoaste la perfectie partenerul de viata, asteapta acelasi lucru din partea acestuia, sa fie ghicita si nu numai.

Nadalia nu face o prioritate din viata de cuplu sau din cea de mama, vrea sa se realizeze intai si intai din punct de vedere profesional. Astfel, va fi atrasa de profesii liberale, de domeniul finantelor sau expertizei, de specialitatile tehnnice, de Administratie sau de activitatile legate de bijuterii, moda sau lux.

Lasă un răspuns