Etimologie- speranta (slava)

Sarbatoare- 18 septembrie

Nadia este o femeie care este foarte extrovertita si altruista. In orice situatie tine sa isi exprime parerile personale, trecand drept o fire exuberanta. Dar in anumite situatii mai simple sau mai banale, nu se poate priva de imaginatie, de reverii sau de nevoi, pe care le amesteca uneori cu o sensibilitate extrema. Dar si cu o fragilitate emotionala sau dependenta.

Nadia este o femeie cu o personalitate foarte puternica. Este generoasa si umana. Dar din cauza faptului ca uneori este mult prea idealista, echilibrul sau nervos ajunge sa fie fragilizat deoarece utopiile sale nu prea sunt compatibile cu viata de zi cu zi.

In copilarie, Nadia este un copil adorabil, foarte atasat de cei din jurul sau, care vrea sa le faca mereu pe plac, mai ales parintilor. In sanul familiei, va avea nevoie de armonie pentru a se dezvolta pe deplin.

In domeniul profesional, Nadia este intoleranta, aproape fanatica chiar. Dar asta nu inseamna ca nu va colabora foarte bine cu colegii sai.

Im general, Nadia se simte atrasa de unele domenii precum finantele, prestarii de servicii sau diverse ocupatii care cer o anumita responsabilitate.

De altfel, Nadia adora sa educe, sa dirijeze sau sa comande si isi doreste mereu sa fie pe primul loc in domeniile sale de predilectie. Este dotata cu o energie si cu o vointa net superioara celor din jur, peste medie si este interesata de tot ceea ce tine atat de domeniul profesional, cat si de cel personal. Dar pentru a reusi in tot ceea ce isi propune, Nadia are nevoie constanta de libertate, de independenta si de autonomie. Se va descurca cel mai bine in domeniile artistice si sociale. Poate sa aleaga insa si domenii precum invatamantul, muzica, arta, religia sau chiar voluntariatul.

In domeniul afectiv Nadia este sentimentala si romantica, dar va idealiza persoana pe care o iubeste si o va aseza pe un piedestal. Dar este constienta in acelasi timp ca poate sa sufere de deceptii si de deziluzii.

Se va simti pe deplin implinita atunci cand va deveni mama, dar nu va neglija valorile fundamentale. Nu se va simti bine in simplul rol de mama de familie.

Lasă un răspuns