Etimologie – vesel, competenta, creator, activa, serios

Sarbatoare –

Timida si rezervata, Naida nu are incredere in fortele proprii. Introvertita, hipersensibila si emotiva, Naida simte nevoia de protectie, de securitate si sfera afectiva este esentiala pentru a se simti implinita si linistita. Mereu in pozitie defensiva, Nadia se arata, de cele mai multe ori, prudenta si neincrezatoare, este o fiinta fragila din punct de vedere emotional. Naida are tendinta de a se inchide uneori in sine, de a gandi inainte de a actiona. Avanseaza in viata incet dar sigur. Nu ii place sa ataga atentia asupra sa si nu se simte in largul sau atunci cand este nevoita sa tina un discurs sau sa vorbeasca in public.

Nervoasa, Naida tinde sa isi interiorizeze emotiile si sentimentele, este o persoana destul de secretoasa. Se descurca de minune la locul de munca in special daca si-a ales o meserie pe placul sau. Acorda o mare atentie detaliilor, este perseverenta.

Copil, Naida este extrem de vulnerabila si introvertita. Uneori capricioasa, este foarte nervoasa si se arata in special exclusiva, adesea tematoare, simte fara incetare nevoia sa fie calmata si linistita de persoanele din jurul sau. Naida are nevoie de o viata linistita, la adapost de zgomot si de violenta. Naida va depune eforturi la scoala, se va descurca bine mai ales daca se ataseaza de la inceput de diriginta sa.

Naida este o persoana care cauta prietenia, vrea sa fie sociabila in ciuda faptului ca este timida. Afectiunea este oxigenul sau, fara de ea nu poate pur si simplu. Este stimulata si incurajata in permanenta de persoanele pe care le iubeste. Nu ii place singuratatea si este o prietena deosebit de placuta daca ajungi sa o cunosti. Discreta si secretoasa, este atenta si ii place sa le dea sfaturi celorlalti. In viata sentimentala comunica foarte bine cu partenerul de viata, il asculta si ii da sfaturi la nevoie. Maternitatea este mai importanta pentru ea decat activitatea profesionala. Va alege o profesie dintr-un domeniul aflat in raport cu publicul (vanzatoare) sau cu copiii (invatatoare, educatoare su profesoara) sau o profesie din domeniul naturii.

Lasă un răspuns