Etimologie- liniste (suedeza)

Sarbatoare1 septembrie

Naima este o persoana amabila si fermecatoare, cu cei din antrajul sau mai ales, in cadrul caruia se arata expansiva, comunicativa si toleranta. Curoajoasa si loaiala, Naima este o femeie fara pereche, deloc simpla sau comuna, care stie cum sa se faca respectata atunci cand trebuie.

Naima are o personalitate puternica, stiind cum sa isi impuna opinia atunci cand trebuie, avand mereu ea ultimul cuvant. Este optimista, joviala si este cea mai placuta companie. Integra si corecta, detesta minciunile si ipocrizia. Iti acorda increderea sa extrem de repede, dar cand se va simti tradata, nu te va ierta.

Chiar daca are nevoie de liniste si de calm pentru a se dezvolta cat mai armonios, Naima detesta solitudinea. Simte nevoia sa fie inconjurata si sa discute cu cei dragi pentru a se simti in largul sau. Este mereu in cautare de armonie, detestand conflictele si incercand sa mentina mereu armonia in mediul sau. Foarte rar o vei vedea manioasa si ranchiunoasa.

Dar din cauza unei puternice emotivitati, Naima are tendinta de a se inchide in sine in fata dificultatilor vietii.

In domeniul profesional, datorita grijii pe care o acorda celor mai mici detalii, a intuitiei sale foarte bine dezvoltate si a simtului organizarii, este admirata de catre cei din jur. Perspicacitatea, rabdarea si simtul sau practic ii permit sa rezolve chiar si cele mai dificile sarcini.

Se simte foarte bine alaturi de cei din jur deci nu intampina nicio dificultate atunci cand vine vorba despre munca in echipa. Este dotata cu un simt al convingerii imens, reusind mereu sa ajunga exact acolo unde vrea si reusind sa ii faca pe cei din jur sa ii accepte ideile.

In ceea ce priveste domeniul sentimental, Naima se va distinge prin enorma nevoie de a iubi si a se simti iubita. Are nevoie un barbat protector si sensibil, unul care sa nu fie insa gelos, deoarece tine foarte mult la libertatea sa.

Naima este o sotie exceptionala si o mama iubitoare, care nu vrea insa sa isi sacrifice libertatea din cauza datoriilor familiale. Este insa gata sa faca unele concesii sau compromisuri pentru ca relatia sa dureze.

Lasă un răspuns