Etimologie: zi de nastere

Sarbatoare: 27 Iulie

 

Natalia este o femeie care are tendinta sa fie distanta: secretoasa, rezervata, neincrezatoare si prudenta, Natalia nu se lasa influentata de propriile emotii sau de senzatiile resimtite preferand sa isi pastreze intotdeauna sangele rece.

 

La Natalia sunt prezente doua tendinte complementare sau contradictorii. Prima, care isi va face simtita prezenta in prima parte a vietii, o determina pe Natalia sa isi reprime sentimentele (prezenta inhibitiilor, lucrurilor interzise sau mult sau mai putin puternice). Astfel, Natalia se va arata rece, determinata, muncitoare, preferand sa se axeze pe lucrurile cu adevarat importante, ramanand in acelasi timp cu picioarele pe pamant.

 

Ulterior, spre maturitate, Natalia va incepe sa traiasca cu adevarat. In aceasta perioada va avea parte de realizari de anvergura in diferite domenii de activitate, in functie de interesele sale.

 

Natalia va avea parte de o multitudine de oportunitati insa si tensiunea nervoasa este pe masura. In functie de domeniul de activitate in care functioneaza, Natalia isi va lasa amprenta asupra multor lucruri, va excela in tot ceea ce face. Datorita rigorii, fortei, determinarii si unei capacitati de munca iesite din comun, Natalia va iesi in evidenta prin tot ceea ce face. Existenta sa este departe de a fi comuna, nimic nu este gratuit in viata sa, uneori in detrimentul vietii sale private. Exista situatii in care Natalia alege calea anonima, mai putin ambitioasa, uneori rutiniera dar care ii va aduce pacea si linistea care ii lipsesc uneori.

 

Din cauza acestei dualitati, Natalia se va confrunta cu unele probleme de-a lungul vietii, mai ales daca nu reuseste, dintr-un motiv sau altul, sa se ridice la inaltimea aspiratiilor sale. Oricum ar fi, in ambele cazuri Natalia va pune mare pret pe sfera profesionala, fiind preocupata de fiecare detaliu in parte.

 

Copil fiind, parintii trebuie sa o invete sa fie harnica si muncitoare, sa o invete sa fie organizata si ordonata, sa o indrepte spre activitati artistice, activitati in care comunicarea este privilegiata, tot ceea ce tine de socializare. Nataliei ii place contacul cu oamenii, ii place sa imparta si sa comunice, insa va pune unele limite exteriorizarii sale.

 

Vorbareata, Natalia nu va lasa niciodata sa se observe adevarata intensitate a sentimentelor sale. Pentru a trai cat mai bine cu aceasta tendinta de extraversiune, Natalia va trebui sa aleaga activitati artistice, creative, activitati legate de toate tipurile de comunicare, simtul sau social aflandu-se in stransa legatura cu activitatile sale profesionale. Din punct de vedere afectiv, odata cucerita, Natalia va fi fidela, ii va acorda o atentie deosebita partenerului de viata. Cu toate acestea, in unele cazuri, acesta din urma ii reproseaza ca este rece si distanta. Aceasta reprezinta modalitatea Nataliei de a se proteja, ii este teama sa nu sufere.

 

Din punct de vedere profesional, Natalia si-ar putea indrepta atentia spre profesii stabile si securizante, profesii ce necesita precizia (contabilitate, banca, artizanat, economie, croitorie) sau spre profesii care cer comunicarea. Daca este ambitioasa, Natalia ar putea deveni o femeie de afaceri de succes sau o prezentatoare TV.

Lasă un răspuns