Etimologie – cuib

Sarbatoare –

Nidia este o entuziasta si o sociabila. Extrem de feminina si cocheta, Nidia este totodata narcisista si seducatoare. Este destul de capricioasa si schimbarile sale de dispozitie bruste deruteaza cel mai adesea anturajul. Nidia este o persoana extrem de influentata de emotiile sale. Dar si de schimbarile permanente prin care trece- azi o vezi blonda, cu parul lung, ocupand un post dinamic in domeniul publicitatii si, doua saptamani mai tarziu ramai surprins sa o vezi, bruneta, cu parul scurt, lucrand in cu totul si cu totul alt domeniu.

Drept urmare, Nidia este adepta schimbarilor, uraste rutina, are oroare de plictiseala si de oamenii care nu ii impartasesc parerile si conceptiile de viata. Copil, Nidia este impulsiva si visatoare, un copil care trece intr-o secunda de la joaca cu papusile la cea cu trenuletele electrice. Parintii trebuie sa o canalizeze intr-o anumita directie si sa o ajute sa ramana cat mai mult timp in aceasta directie. Pentru Nidia viata este asemeni unui joc si notiunea de munca, de ordine, de metodica, disciplina. Parintii vor avea mari batai de cap cu ea deoarece nu ii place sa isi faca temele.

Nidia va fi excelenta la matematica dar un an mai tarziu o poate interesa cu totul si cu totul alta materie si sa neglijeze matematica. In unele cazuri, Nidia este prea vorbareata, visatoare si aiurita. Iata de ce parintii ar trebui, cu orice pret, sa ii ofere principii de viata si educative ferme inca de la o varsta frageda.

Nidiei ii place sa seduca, sa se faca placuta, sa se distreze, sa rada, sa cucereasca. Viata sentimentala este principala sa preocupare. Apreciaza lucrurile frumoase precum hainele si bijuteriile. Pasionata de schimbari, calatoriile o fascineaza. Prietenia si contactul cu ceulalti sunt preponderente. Relatiile cu ceilalti evolueaza de-a lungul timpului insa fidelitatea nu este principala sa caracteristica.

Fantezista, Nidia nu este facuta sa lucreze ca functionara. Daca este motivata este capabila sa lucreze mai multe ore in sir fara sa oboseasca sau fara sa simta cum a trecut timpul. Ar putea alege o profesie in stransa legatura cu limbile straine sau in legatura cu calatoriile.

Lasă un răspuns