Etimologie- este o varianta a numelui Lenin, cel care poseda forta (rusa)

Sarbatoare-

O fire mai secreta si mai rezervata, Ninel are un caracter introvertit si nu are prea mare incredere in cei din jur. Nu se dezvaluie prea usor in fata celor din jur. In plus, este hiperemotiv si sensibil, cautand sa nu arate nimic atunci cand vine vorba despre emotiile lor interioare.

Deci se spune cel mai adesea despre el, ca este rece, distant, foarte mandru, ca ii lipseste chiar si umanismul sau ca nu are suflet. Ninel este in acelasi timp un sceptic si un pesimist care nu crede deloc in sansa sau in noroc. Din acest motiv, se va exterioriza doar prin munca.

Ninel este foarte interesat de cele mai mici detalii, este perfectionist, incapatanat si voluntar si este foarte capabil sa investeasca totul in cariera sau studii, in detrimentul altor lucruri.

Ninel este cerebral, discret si rezervat, este prudent, econom, fidel si stabil. Este foarte strict si tine foarte tare la principiile sale.

Ninel este un intimist si nu ii place deloc sa stea in multime, preferand companiile mai intime pe care le cunoaste foarte bine si care ii dau un sentiment de siguranta. Adora sa leneveasca, sa viseze, sa vagabondeze, mai ales cu imaginatia. Dar stie in acelasi timp cum sa fie rational, in ciuda acestor lucruri.

Viata sentimentala nu este deloc usoara pentur acest barbat pudic si rezervat, chiar daca acest subiect este foarte important pentru el. Ninel este destul de dificil si dominator sau foarte dependent si posesiv, in functie de numarul sau karmic. In ambele cazuri, uniunea nu este deloc usoara.

In ciuda acestor lucruri, Ninel este o persoana foarte buna, care trebuie doar sa fie inteleasa. Are nevoie deci de atentie, de intelegere si sa simta ca este iubit si apreciat la justa sa valoare.

Se va descurca cel mai bine in meserii legate de administratie, in raport cu pamantul sau cu natura. Dar si in cele in raport cu stiintele exacte sau cu precizia, cu sfaturile sau cu invatamantul. Este insa atras si de cele mai simple, nu atat de prestigioase.

Lasă un răspuns