Etimologie: odihna

Sarbatoare: 10 noiembrie (calendar catolic)

 

Noe poseda o natura sensibila, chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori emotiile. Persoana echilibrata si armonioasa, Noe se lasa adesea influentat de familie, atat in sensul bun cat si in sensul rau. Noe este dotat cu o anumita forta interioara care il face eficient in fata realitatilor dure ale vietii. Independent si capabil sa isi asume responsabilitatile, Noe este un ambitios care are incredere in fortele proprii. Copil, Noe nu este deloc docil, in special in cazul in care parintii sai sunt mai autoritari. Noe este alergic la autoritate, are un caracter puternic si dificil totodata.

 

La cel mai mic atac, Noe se va revolta si isi va arata latura agresiva, de necontrolat. In schimb, daca parintii ii vor dezvolta simtul responsabilitatii si punand pret pe individualitatea sa, nu vor avea probleme cu el. Noe apare, rand pe rand, conciliant, sensibil, activ, disciplinat si perfectionist, in momentul in care in familia sa domneste armonia. Este rebel, revoltat, agresiv, inactiv si indolent sau lenes in momentul in care ii lipseste afectiunea.

 

Noe este interesat de domeniul psihologiei, parapsihologiei sau sociologiei. Ii place sa fie admirat, este un seducator, narcisist chiar. Din punct de vedere sentimental, Noe este o persoana selectiva, prin urmare, alegerea partenerei de viata se dovedeste a fi o sarcina dificila. Noe este o persoana exigenta, autoritara si perfectionista, ceea ce inseamna ca aleasa inimii trebuie sa fie supla, maleabila si inteligenta.

 

Noe este interesat de domeniul afacerilor, ar putea conduce o afacere de familie. Domeniul material il intereseaza in mod special. Domeniile din care si-ar putea alege o meserie viitoare sunt avocatura, magistrarura sau notariat. Cariera medicala l-ar putea atrage in egala masura deoarece este preocupat de semenii sai si este dornic  sa ii ajute.

Lasă un răspuns