Etimologie- lumina (araba)

Sarbatoare- 13 decembrie

Nour este o fire foarte puternica, dar senisibilitatea sa o face sa fie uneori cam colerica. Detesta sa fie contrazisa, deoarece pentru ea, tot ceea ce face sau spune nu trebuie sa fie contestate. Si totusi, Nour este departe de a fi o fire solitara. Ba din contra. Simte mereu nevoia sa fie inconjurata de cei dragi, mai ales.

Nour este o persoana generoasa, sensibila si activa. Este conformista si nu ii place deloc schimbarea. Prefera sa se « agate » de ceva ce exista deja si este foarte greu sa o faci sa isi schimbe parerea.

Nour este o persoana foarte serviabila, pe care poti conta cu ochii inchisi. Fidelitatea sa este fara pereche, atat in ceea ce priveste iubirea, cat si prietenia. Este deci demna de incredere si ei ii poti spune orice secret, fara sa iti fie teama ca te va trada. (Citeste si: nume de fete rare)

Nour respecta foarte tare valorile si traditiile. In societate, este o femeie discreta, dar care se intelege cu toata lumea. Este foarte apreciata de anturaj, de familie si de prieteni.

Nour este in acelasi timp foarte modesta, nu ii place sa se laude si nu cauta niciodata sa se faca remarcata. Este foarte atenta si da mereu cele mai bune sfaturi. Va fi o mama formidabila si o sotie perfecta. In orice caz, are nevoie de familia sa pentru a putea avansa. Nu va putea lua nici anumite decizii fara sa se sfatuiasca in prealabil cu cei din familie. Este cea mai puternica si nu se da in laturi de la nimic atunci cand trebuie sa isi protejeze familia. Sotul sau poate sa aiba incredere deplina in ea. Este foarte afectuoasa, concilianta si blanda. Dar si o prietena sau o confidenta formidabila.

Din semnificatia numelui Nour rezulta ca In viata profesionala, este foarte eficienta, organizata si responsabila. Dar nu este foarte ambitioasa atunci cand vine vorba despre cariera sa. Este perfecta si stralucitoare in tot ceee ca face dar nu vrea sa devina cea mai buna femeie de afaceri, nici viitorul presedinte al societatii. Lucreaza foarte bine in echipa si nu ii vine greu sa asculte anumite ordine.

Lasă un răspuns