Sarbatoare- 3 mai

Etimologie- ajutor, remediu, castig (greaca)

Ofelia este o fire foarte independenta care nu vrea sa se supuna normelor pe care le considera absurde. Isi traieste viata din plin, se bucura de fiecare moment si vrea inainte de toate sa se bucure de toate pasiunile sale.

Ofelia stie cum sa dea dovada de bun simt si de intelepciune. Ofelia adora viata si stie cum sa se bucure de fiecare moment al vietii din plin. Este foarte optimista si stie cum sa vada in toate lucrurile ceva bun. Este foarte joviala si mereu cea mai placuta companie.

Dar de asemenea, Ofelia tine foarte mult la libertatea sa si la independenta sa. Regulile nu sunt facute pentru ea.

Carismatica, Ofelia ii va captiva pe cei din jur cu o vointa de fier si puternica determinare in tot ceea ce inteprinde. Este dotata cu cea mai impresionanta vitalitate si are mereu nevoie sa fie in miscare pentru a simti ca traieste.

Ofelia este ponderata si actioneaza mereu cu meticulozitate conform unui plan foarte bine stabilit dinainte. Este foarte constiincioasa si muncitoare si da dovada mereu de o rabdare remarcabila in tot ceea ce face pana cand isi va vedea obiectivele atinse. Constiincioasa si perseverenta, Ofelia este foarte rezistenta in fata situatiilor mai grele si da dovada mereu de tenacitate. Se foloseste de toate metodele posibile pentru a –si atinge scopul.

Dupa fiecare esec se ridica imediat si devine si mai puternica. Da dovada de cea mai mare forta de convingere si nu intampina nicio dficultate atunci cand trebuie sa isi impuna convingerile sau opiniile.

Ofelia incarneaza generozitatea si bunatatea. Nu ezita o secunda atunci cand trebuie sa ii ajute pe cei din jur. Dar nu asteapta nimic in schimb.

Pe plan sentimental se foloseste mereu de farmecul sau natural si are mare incredere in ea atunci cand trebuie sa seduca barbatii. Va captiva atentia lor datorita senzualitatii, elegantei si alurii sale feminine. Ofelia este mereu in cautare de stabilitate si de o viata lipsita de griji. Dar si de un barbat care sa ii asigure o stabilitate afectiva, dar si una materiala si cel mai confortabil camin.

Lasă un răspuns