Etimologie- bucuros (slava)

Sarbatoare-  

Radu este o persoana foarte sociabiala, entuziasta, extrovertita si foarte sociabila. Radu stie cum sa se faca placut, atat prin caracterul sau bland si pacific, cat si prin sensibilitatea si umanismul sau. Atunci cand este motivat, Radu este foarte determinat.

Radu este foarte ambitios, autoritar, pasional si increzator in propriile forte. Este mereu in continua miscare si actiune. Da mereu impresia de un barbat puternic, serios si demn de incredere.

Este insa si nerabdator, dotat cu o agilitate impresionanta, dar se poate arata si iritat, nervos, agresiv si chiar violent, atunci cand se simte amenintat sau cand e in competitie. Dar stie si cum sa se faca placut, fiind foarte placut, responsabil, curios si adaptabil.

Radu adora confortul si siguranta oferite de familia sa. Este interesat de justitie, adora sa isi asume responsabilitatile iar sentimentele sunt cele mai importante in viata sa.

Radu este un barbat foarte puternic, dar uneori destul de greu de inteles. Reactiile sale sunt uneori cam imprevizibile. Cu alte cuvinte, dialogul, diplomatia si tactul nu sunt deloc punctele sale forte.

Radu adora sa straluceasca in societate, sa atraga toate privirile sau sa fie admirat, avand o latura artistica sau teatrala innascuta. Este un personaj aparte, original, excentric sau marginal, dupa caz.

Are un intelect domninant si va fi atras de domeniile astrologiei, ale etnologiei, psihologiei si spiritualitatii sau de meserii din domeniul tehnic.

Radu va exersa o multime de meserii inainte de a-si descoperi calea. Cele in care isi poate exersa puterea si autoritatea ii vor fi pe plac cu siguranta. Dar si cele care il vor ajuta sa fuga de rutina si sa calatoreasca.

In domeniul sentimental, Radu simte nevoia sa fie independent si acest lucu nu ar trebui sa fie neglijat. Are nevoie de o tandrete rezonabila, nu de o iubire care il invadze sau sa il domine. Este foarte exclusiv in alegerile pe care le face si in relatiile sale.

O vointa de fier, o moralitate superioara si principile inalte, fac din Radu o persoana destul de dificila. Dar este si o persoana plina de calitati, solida, cu o inima plina de iubire.

Lasă un răspuns