Etimlogie: trandafir

Sarbatoare:

 

Raisa este o persoana determinata, debordand de vitalitate, originala si vesela. Curajoasa si intreprinzatoare, Raisei i se potrivesc posturile de lider. Este extrem de feminina si ii place sa aiba grija de ceilalti, va fi o mama excelenta. Deoarece este dornica sa se faca placuta si sa impresioneze, Raisa acorda o importanta deosebita aspectului sau exterior, este mereu aranjata si cocheta. Raisa este o femeie cinstita si directa, loiala si fidela. In momentul in care se simte nedreptatita, actioneaza, nu se lasa calcata in picioare. Este dinamica, se lasa adesea pe un plan secund pentru a ajuta persoanele dragi ei si nu ii este teama de competitie.

 

Raisa este voluntara, activa, atrasa de bunurile materiale, eficienta si practica. Generoasa si interesata de semenii sai, Raisa apreciaza confortul si luxul si dovedeste a fi o excelenta femeie de afaceri. Copil, Raisa este demonstrativa si stie sa se faca iubita si apreciata. Este sociabila, facuta sa fie inconjurata de o multime de prieteni. Chiar daca este posesiva si geloasa, Raisa este devotata. Are nevoie de armonie si este influentata atat in sens negativ cat si in sens pozitiv de mediul familial care o influenteaza in mod considerabil.

 

Raisa adora sa fie indispensabila, inconjurata de prieteni si apreciata. Cu partenerul de viata Raisa are tendinta sa fie intoleranta si exigenta, nu ii va ierta nicio greseala. Pentru Raisa este importanta realizarea personala, viseaza sa aiba un copil sau doi cu barbatul iubit. Este sensibila la confort de aceea locuinta sa va avea aceasta calitate.

 

Raisa va fi atrasa de profesiile din domeniul economiei si finantelor, gestiunii sau afacerilor, de profesii aflate in lagatura cu rafinamentul (coafura, parfumerie, decoratiuni), precizia (desen industrial, proteze dentare), confortul (imobiliare, mobilier) sau cu gastronomia. Nici profesiile care necesita expresia orala nu ii sunt indiferente.

 

Lasă un răspuns