Etimologie: glorie, frumusete

Sarbatoare:

 

Rafinata si eleganta, Raluca are instinctul calitatii si da dovada de gust in alegerea obiectelor vestimentare.  Se arata selectiva in alegerile pe care le face, este o femeie enigmatica si misterioasa sau cel putin asa pare la prima vedere. Chiar daca este o fire rezervata si distanta, Ralucai nu ii lipseste latura seducatoare. Raluca nu reuseste sa se adapteze de fiecare data, este o nelinistita, o anxioasa care are tendinta sa isi puna o multime de intrebari si sa isi complice singura si inutil existenta. Cerebrala si introvertita, Raluca simte uneori nevoia sa se izoleze, in carti sau in vise. Raluca pare mai rece si mai indiferenta decat este in realitate din cauza sensibilitatii sale refulate.

 

Nu putem afirma despre Raluca ca este o persoana spontana, chiar din contra, demonstratiile nu sunt punctul ei forte. Chiar daca, in general, are probleme de comunicare, stie sa ii asculte cu atentie pe ceilalti. Are simtul umorului chiar daca este sceptica si neincrezatoare. Prudenta, Raluca se foloseste de cele mai multe ori de ironie sau de sarcasm in relatiile cu ceilalti de teama sa nu sufere sau sa fie ranita.

 

Copil, Raluca este o salbatica, mult prea discreta, mult prea secretoasa si tematoare. Perspicace si intuitiva, extrem de sensibila la armonia familiala, are tendinta sa fuga in momentul in care se produce un dezacord.

 

In ciuda timiditatii sale, Ralucai ii place sa fie privita si admirata, ii place tot ce este iesit din comun, psihologia, moda si avangarda. In dragoste, Raluca isi deruteaza partenerii de viata: face un pas inainte si doi inapoi…este sensibila atat la aspectul fizic al unui barbat cat si la inteligenta acestuia.

 

Cand vine momentul alegerii profesiei de viitor, Raluca are la dispozitie mai multe domenii: estetica, arta, moda si frumusete, justitie, medicina, psihologie, stiinte oculte sau turism.

 

 

Lasă un răspuns