Etimologie – eleganta, frumoasa

Sarbatoare – 7 ianuarie

Cu o aparenta mai degraba flegmatica, Ramya este o persoana calma si rezervata, uneori distanta. Este fara indoiala o persoana serioasa si profunda dar si timida, onesta si constiincioasa. Poseda inalte calitati morale. Rabdatoare, stabila, disciplinata, ponderata si voluntara, Ramya este o femeie nelinistita, nesigura pe ea. Introvertita, nu ii este frica de singuratate si va prefera intotdeauna o relatie unica si privilegiata decat una caracterizata prin constrangeri. Nu ii plac lucrurile superficiale, se ataseaza cu adevarat doar de lucrurile profunde si reale. Daca faci parte din cercul sau de prieteni inseamna ca te considera o persoana demna. Nu este deloc o persoana spontana, este mai degraba hiperemotiva si hipersensibila, baricandu-se in spatele unei aparente glaciale. Are impresia de cele mai multe ori ca nu este inteleasa de persoanele din jurul sau. Este mandra, nu ii place sa isi arate vulnerabilitatea. Va prefera sa actioneze singura decat sa ceara cuiva ajutorul.

Rationala si pragmatica, Ramya este o persoana cu picioarele pe pamant care se bazeaza pe ratiunea si logica sa. Muncitoare, se dovedeste a fi destul de perfectionista, ordonata, economa si serioasa. Copil, este extrem de inteligenta, responsabila, mult prea matura pentru varsta sa. Daca parintii se vor folosi de autoritate pentru a o educa Ramya nu vor face decat sa devina si mai inhibata decat este. Ramya va pastra cu sfintenie gradina sa secreta. Va fi o sora mai mare responsabila dar parintii nu trebuie sa ii ceara sa aiba grija de fratii sai. Tine la camera si la obiectele sale personale foarte tare.

Apropiata de natura, Ramyei ii place simplitatea, naturalul si detesta artificialul. Are un suflet romantic si viseaza sa fie in osmoza cu persoana pe care o iubeste. Are un spirit sensibil. Nu este imposibil sa aiba parte de iubiri pur platonice care i vor permite sa isi indeplineasca fanteziile.

Ramya are certitudinea ca viata sa are un sens. Astfel, va fi atrasa de domeniul medical, paramedical sau de domeniul justitiei, dreptului sau magistraturii. Dar poate fi atrasa si de profesii ce au legatura cu animalele, cele care cer ordine, minutiozitate si precizie.

Lasă un răspuns