Etimologie: aducator de vesti bune

Sarbatoare:

 

Am putea spune despre Razvan ca este asemeni argintului viu, hiperactiv, intreprinzator si energic. Razvan lasa impresia ca este mereu grabit,  rabdarea nu este principala sa calitate. Are in vedere o multime de proiecte pe care abia asteapta sa le puna in practica. Simpatic, Razvan cauta compania celorlalti insa nu este deloc tolerant. Este un cuceritor, un seducator, o persoana pe care dificultatea il stimuleaza. Mereu nemultumit de el insusi, Razvan se lasa prada complexelor. Curios, pasionat de calatorii, Razvan detesta monotonia si se adapteaza usor in orice situatie. Nu are obiceiul sa se gandeasca la ziua de maine, prefera sa traiasca clipa.

 

Lui Razvan ii lipseste simtul organizarii ceea ce il conduce spre excese: de obicei dezordonat, Razvan poate trece printr-o perioada in care va face curatenie in toate dulapurile. Copil, Razvan este un mic tiran caruia parintii trebuie sa ii impuna anumite limite si sa il invete sa isi imparta jucariile cu ceilalti copii si sa ii respecte pe ceilalti. Independent, Razvan are nevoie de sport pentru a se putea exprima mai bine.

 

Lui Razvan ii place libertatea si face intotdeauna doar ce ii place. Nu accepta niciun fel de constrangere si detesta rutina si monotonia. Adora miscarea, calatoriile, aventura, orice experienta este numai buna de trait pentru acest Don Juan in permanenta cautare de noutate. Sentimentele nu sunt fundamentale implinirii sale. Seducator, viril si puternic,  libertin uneori, fidelitatea nu este una din calitatile sale insa va fi dezamagit daca partenera sa de viata nu este.

 

Profesiile ce necesita miscare vor fi pe placul lui Razvan, profesii din domeniul comertului, al vanzarilor, reprezentarilor, sportului, calatoriei sau vitezei. De asemenea, Razvan s-ar putea orienta spre profesii cu caracter social sau medical si spre cele in raport cu gustul (restaurari, bucatarie).

3 COMENTARII

  1. Sunt tare curios,de unde ne cunoastem atat de bine?
    Mama,tu esti? 🙂

Lasă un răspuns