Etimologie- sursa primara, de la care curge totul (greaca)

Sarbatoare-

Foarte emotiva si foarte activa, Rheea este o persoana mereu sobra si nelinistita, care are un temperament mai impulsiv. In acelasi timp, este o fire mai introvertita, care acorda o mai mare importanta lumii sale interioare decat vietii exterioare, de care se « rupe » destul de des.

Rheea este deci mai degraba mai neincrezatoare si complexata atunci cand trebuie sa dovedeasca de ce este in stare.

Afectivitatea sa este mai discreta, un lucru care ar putea duce la impresia ca este mai pretentioasa. Dar are nevoie de atentie, de intelegere si sa simta ca este iubita si apreciata la adevarata sa valoare.

Si totusi, Rheea, este binedispusa si raspandeste mereu, pe oriunde ajunge bucuria de a trai. Dar este si o colerica nervoasa, care da dovada mereu de cea mai mare emotivitate. Reactiile sale sunt rapide si cel mai adesea deconcertante.

Rheea este susceptibila, este foarte dificil de inteles uneori si se descurajeaza destul de usor, mai ales in fata esecului. Simte mereu nevoia de a fi incurajata pentru a reusi. Destul de timida, nu are incredere in fortele proprii si simte nevoia sa fie in siguranta inainte de toate.

Rheea este foarte gentila, atasata si simpatica. Este sociabila si primitoare si nu intampina dificultati atunci cand trebuie sa isi faca noi prieteni.

Rheea este o femeie care se ataseaza destul de usor, pe care trebuie sa o intelegi. Detine o moralitate excelenta si o vointa de fier, supusa insa destul de des unor probe destul de grele.

Va captiva barbatii din jurul sau datorita unui farmec natural si dulcetii de care da mereu dovada. Alura sa este una feminina si eleganta. Are nevoie de o relatie stabila cu care sa aiba cea mai frumoasa viata de cuplu. In cuplu, va fi amabila si calduroasa, senzuala si pasionala. Iar rolul de mama o va prinde de minune.

In domeniul profesional este impinsa de cele mai mari ambitii si de dorinta de a duce mereu un trai lipsit de griji. Datorita ambitiei sale si a perseverentei de care da dovada, va reusi sa treaca peste orice obstacol.

Lasă un răspuns