Etimologie: apartinand poporului Sabinelor

Sarbatoare: 29 august

 

Sabina este o femeie secretoasa, discreta si rezervata, care nu are incredere in fortele proprii. Mai degraba materialista, Sabina este pragmatica, muncitoare, serioasa, voluntara, activa si eficienta. Ritmul sau de viata nu este intotdeauna rapid insa Sabina este o persoana determinata. Faptul ca este o persoana scrupuloasa o impiedica adeseori sa actioneze. Este o persoana devotata, cu principii si spirit de compasiune.

 

Copil, Sabina joaca cu usurinta rolul victimei neintelese. Parintii nu trebuie sa abuzeze de amabilitatea sa si sa o incurajeze in permanenta in ceea priveste valoarea si aspectul sau fizic. Viata sa afectiva este esentiala pentru evolutia sa viitoare. Indoindu-se in permanenta de capacitatile sale, Sabina nu crede nici in noroc, nici in farmecul personal, convinsa ca reusita sa depinde doar de eforturile pe care le depune si de munca sa.

 

Pasionata de natura, animale, plante si flori, Sabina uraste tot ce este superficial si artificial. Poate oscila de-a lungul vietii intre nevoia de aventura si calatorii si dorinta de a fi iubita si de a face o schimbare. Viata sentimentala a Sabinei este una dificila deoarece este neincrezatoare, prudenta si are tendinta sa isi interiorizeze sentimentele. Nu are deloc incredere in farmecul sau personal si nu se foloseste de artificiile feminine obsinuite precum cochetaria.

 

Sabina este o femeie stabila si fidela, o buna gospodina, economa si visatoare. Insa, din cauza geloziei si posesivitatii, Sabina risca sa strice totul. In momentul in care este dezamagita de viata, Sabina se refugiaza intr-un paradis artificial.

 

Din punct de vedere financiar, Sabina nu face intotdeauna ce isi doreste: mediul familial intervine adesea in alegerea sa si Sabina nu vrea sa ii dezamageasca. Sabina va fi atrasa de profesii cu caracter social sau umanitar, cu caracter administrativ, in raport cu religia, gesitunea, economia, dreptul sau stiintele excte.

5 COMENTARII

 1. Macovei Sabina Maria

  Nu pot sa cred jumate din lucrurile scrise aici sunt adevaratea.Oare chiar asa ?

 2. Numele meu este Sabina si dupa ce am citit am observat caci intr-un fel avea dreptate
  Nu la toate punctele de vedere dar la cateva da
  Eg:secretoasa ,determinata
  Asa sunt eu??

 3. Au dreptete ăștia.Chiar nu ma pasioneaza chochetaria si sunt amabila,imi plac stiintele ale naturii.

 4. Eu doresc sai pun numele de Sabina ficei mele care curd va aparia 🤩

Lasă un răspuns