Etimologie – bucurie

Sarbatoare –

Extrem de simpatica, fermecatoare si concilianta, Saran este, in egala masura, energica, curajoasa si luptatoare. Sensibilitatea si emotivitatea sa sunt destul de mari, atentie la stres. Buna sa dispozitie poate fi destul de fluctuanta. Va da dovada de-a lungul vietii de o mare forta morala si fizica. Viziunea sa asupra vietii este una idealista si pozitiva si va avea aspiratii inalte (mai ales daca este nascuta pe data de 28 sau 11, in luna noiembrie sau in zodia Varsator). Saran este o persoana destul de directa, nu ii place nedreptatea. De obicei, zambareata si concilianta, este capabila de crize de furie teribile atunci cand cineva o agaseaza. Poate parea vorbareata si spontana, rapida si nerabdatoare. Fiind altruista si interesata mereu de semenii sai, Saran nu este indiferenta in ceea ce priveste domeniul material si se arata deosebit de sensibila la semnele exterioare de bogatie. Ii place sa aiba grija de aspectul sau fizic, poarta bijuterii frumoase si de calitate sau haine de lux.

Copil, Saran este destul de vicleana, este plina de viata. Este extrem de energica si vorbareata. Posesiva, Saran are nevoie de o multime de dovezi de afectiune, este extrem de receptiva la mediul sau inconjurator. Povestile, basmele si egendele o incanta dar are nevoie si de actiune si de contactul uman.

Saran stie ce trebuie sa faca pentru a intra in gratiile semenilor sai, sa comunice si sa fie pe placul tuturor. Adora sa le faca altora servicii. Este adaptabila, curioasa, descurcareata, oportunista chiar. In dragoste este cel mai adesea prea idealista si se lasa de cele mai multe ori animata de iluzii insa astfel risca sa fie dezamagita. La cea mai mica slabiciune a partenerului de viata va tinde sa preia fraiele asupra destinului sau.

Mai multe orientari profesionale i se ofera lui Saran – in raport cu copiii sau in raport cu grija pentru ceilalti (pedagog, psiholog, puericultura, infirmiera, consiliera, asistenta sociala, infirmiera), in raport cu expresia si cu comunicarea ( comert, secretariat, relatii publice), in raport cu domeniul afacerilor, finantelor sau gestiunii sau cele care vizeaza proiecte umanitare, proiecte grandioase care sa o ajute sa se realizeze.

Lasă un răspuns