Etimologie- minunat (Swahili)

Sarbatoare-

Chiar daca pare o fire mai secreta si mai rezervata, Shani este extrem de sociabila si de comunicativa. Astfel ca, este destul de prudenta, de discreta si de selectiva si nu ia niciodata lucrurile in deradere. Mai intai, pana cunoaste persoanele din jur, va ramane in defensiva. Dar chiar daca este destul de distanta, poseda o anumita distinctie.

Este activa, intreprinzatoare si simte mereu nevoia de a se afirma, chiar daca acest lucru nu este mereu usor. Ritmul sau de activitate nu este mereu egal, deoarece are anumite blocaje si indoieli, incertitudini si nelinisti.

Si totusi, in viata stie cum sa isi asume anumite responsabilitati si sa dea dovada de curaj atunci cand trebuie. In fata dificultatilor reale ale vietii, va fi foarte eficienta si va lua lucrurile in propriile maini. In acest caz, va da dovada de o autoritate la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Shani are mare grija de imaginea sa si vrea sa fie un model pentru toti din jur. Sensibilitatea sa este puternica si uneori se arata destul de indisciplinata.

Shani are vesnic un caracter tanar, fiind joviala, jucausa si spontana. Adora sa poarte discutii inteligente cu prietenii, adora sa rada si sa se distreze cu ei. Are un simt al umorului foarte bine dezvoltat si adora cuvintele frumoase. Sa se exprime, sa comunice, sa faca schimb de opinii, sa creeze, sunt lucruri care o pasioneaza. Dar unoeri, este interesata de prea multe lucruri, fiind mai imprastiata, pierzandu-se in prea multe detalii.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt atat de simple precum ar putea parea la prima vedere. Latura sa mai supla si deschisa, o face sa se anagajeze pe o durata mare de timp in relatii, dar poate sa dea impresia de lejeritate, chiar daca nu este chiar asa. Este toleranta, dar stie foarte bine cum sa te faca sa iti dai seama ca «  ai sarit calul ». Uneori, este foarte autoritara si directiva. Deviza sa- Care ma iubeste sa ma urmeze.

Din punct de vedere profesional, Shani se va orienta inspre meseriile din domeniul comertului sau cele in raport cu epxrimarea scrisa sau orala.

Lasă un răspuns