Etimologie- maro, pamantiu (engleza)

Sarbatoare-

Foarte sociabila, foarte deschisa si comunicativa, Sienna este o persoana seducatoare si fermecatoare. Este in acelasi timp si foarte eleganta, rafinata si distinsa. Curioasa si simpatica, sincera si directa, Siena este in acelasi timp, plina  de viata si sociabila.

Si chiar daca pare putin mai rezervata, vrea sa placa celor din jurul sau, aratandu-se concilianta si placuta in raporturile sale sociale. Este o femeie grabita, mereu pe fuga, care se poate adapta foarte usor si care nu este caracterizata de rabdare.

« Repede » este cuvantul sau favorit in orice situatie. Adepta independentei si a libertatii, detesta lucrurile inutile si lucurile care fac parte din rutina, pe care le executa foarte repede pentru a trece mai apoi la ce o intereseaza.

Siena este o persoana plina de pasiune, care are nevoie insa sa se simta motivata, innoindu-si fara incetare centrele de interese.

Ordinea si disciplina sunt cele care o pot stabiliza si proteja, chiar daca aventura sau necunoscutul sunt foarte incitante din punctul sau de vedere.

Este foarte activa si harnica si foarte buna atunci cand vine vorba despre autodisciplina. Dar este foarte curioasa, ajungand uneori sa fie chiar foarte indiscreta. Este totusi cea mai fina observatoare a celor din jur, fiind cea mai organizata si machiavelica uneori.

Siena este o sentimentala care isi doreste sa aiba cele mai privilegiate relatii cu cei din jurul sau. Este o intimista care adora conversatiile, sa comunice mai ales cu prietenii sai, cu care este serviabila si disponibila.

In cadrul cuplului va face o multime de eforturi sau compromisuri pentru a ajunge la un consens. Si chiar daca libertatea este foarte importanta pentru ea, uniunea este primordiala. Isi va intriga partenerul doarece nu stie ce se ascunde in spatele firii sale reci.

Familia si caminul sunt lucruri foarte importante pentru ea. Si chiar daca este dependenta din punct de vedere afectiv, are nevoie de o independenta personala si pe plan profesional adora meseriile in care poate ajuta sau da sfaturi.

Siena va provoca cele mai puternice reactii si cele mai vii- pasiuni sau critici. In orice caz, cu ea nu ai cum sa te plictisesti.

Lasă un răspuns