Etimologie: padure (latina).
Sarbatoare: 4 Mai.

 

Silvia este o femeie ce pare adesea inaccesibila. Sa fie oare din cauza mandriei sale naturale, din cauza distantei pe care are obiceiul sa o puna intre ea si ceilalti? Acest lucru este mai putin important, ceea ce conteaza este ca Silvia nu lasa indiferente persoanele din anturajul sau, se face mereu remarcata prin locurile prin care trece. Introspectiva si extrem de introvertita, Silvia are tendinta sa se inchida intr-un turn de fildes, nu lasa pe nimeni sa patrunda in gradina sa secreta. Dar asta nu se intampla foarte des ci doar in momentele in care viata nu este la inaltimea aspriratiilor sale. Visul si lectura sunt lucrurile in care Silvia se refugiaza adesea.

 

Silvia este o femeie inspirata, sensibila si emotiva care nu este facuta pentru viata grea, cu greu face fata stresului din viata de zi cu zi. Destul de posesiva, Silvia este ca si o furnicuta, este harnica, nu sta o clipa locului. Silvia are un caracter aparte, ii place sa fie independenta, ii place sa se deosebeasca de restul lumii, fie prin vestimentatia pe care o adopta, fie prin felul ei de a fi. In unele cazuri, Silvia este destul de derutanta si nesesizabila, comunica destul de greu sau chiar deloc, ii place sa ii lase pe ceilalti sa ghiceasca ce probleme are, iar cand se simte neinteleasa este extrem de dezamagita. In strafundul sau, Silvia este o persoana determinata, vointa sa este extrem de puternica. Este adevarat ca uneori se lasa prada trandaviei, lasand pe alta data ceea ce ar putea sa faca in aceiasi zi.

 

Persoanele ce poarta numele de Silvia si au cifra destinului 4, au tendinta sa duca o viata extrema. Silvia fie se dedica trup si suflet meseriei pe care ea singura si-a ales-o, fie lasa munca pe un plan secund, profitand din plin de viata. Copil fiind, Silvia trebuie sa fie mereu motivata altfel are tendinta sa se inchida in sine. Deoarece Silvia are un simt practic, parintii trebuie sa insiste asupra realizarilor manuale sau practice precum pictura, olarit, croitorie. Copilul Silvia este un copil meticulos si perfectionist.

 

Silvia este o persoana sentimentala care viseaza sa isi gaseasca rapid sufletul pereche cu care vrea sa isi petreaca toate viata. Astfel, a iubi si a fi iubita sunt principalele sale preocupari din momentul in care ajunge la varsta adulta. Simtul estetic este foarte bine dezvoltat la Silvia. De aceea, Silvia este extrem de pasionata de obiectele de decor, de hainele elegante si de confort.

 

Exista posibilitatea ca Silvia sa isi gaseasca destul de greu sufletul pereche, fiind perfectionista si pretentioasa. Unele purtatoare ale numelui de Silvia au pretentia ca partenerul ei de viata sa fie frumos, bogat, inteligent, galant si intelegator.

 

Cand vine momentul alegerii unei profesii, Silvia se dovedeste a fi ezitanta, are tendinta sa se lase influentata de cei din jurul sau. Silvia va fi tentata de sfera artistica sau estetica – decoratiune, pictura, desen, coafura, arta florala, modeling, de profesii aflate in stransa legatura cu natura, animalele sau pamantul.

Lasă un răspuns