Etimologie – cel al padurii

Sarbatoare –

Cifrele norocoase ale lui Silviu sunt 1 si 8, cifre care contribuie in transformarea lui Silviu intr-o fiinta puternica, idependenta, activa, autoritara, intreprinzatoare, extrem de axat pe domeniul concretului si pragmaticului. Silviu se pune pe el pe un plan secund doar de dragul celor din jur, pentru bunastarea si fericirea acestora. Silviu este o persoana emotiva, sensibila, idealista, capabila de devotament atunci cand situatia o cere, de generozitate si sacrificiu, viseaza sa intemeieze grupari sau asociatii cu persoane cu principii si aspiratii inalte, asemeni lui. Silviu nu pierde niciodata notiunea realitatii, este mereu cu picioarele pe pamant chiar daca uneori viseaza cu ochii deschisi ca multi dintre noi de altfel.

Stie sa aiba grija de propriile interese, este o persoana individualista chiar daca se simte in largul sau in interiorul unui grup sau asociatii. Este cinstit si direct, chiar strict uneori, toleranta nu il caracterizeaza in unele situatii. Dotat cu curaj, energie si vointa, are tendinta sa creada ca si ceilalti pot sa faca ceea ce a facut el, nu este atat de greu daca exista putina ambitie. Nu suporta ca in jurul sau sa existe persoane lenese, lipsite de ambitie, incearca sa le evite cu orice pret. Copil, Silviu este un baiat ambitios care nu accepta sa fie pus pe un plan secund, o veritabila problema daca va avea un frate mai mic. Incearca mereu sa se depaseasca, sa atraga atentia asupra sa, atentia parintilor in special daca se simte neglijat, nu intr-un sens pozitiv de cele mai multe ori.

Este un copil timid caruia ii este greu sa comunice cu persoanele adulte. In schimb, este extrem de responsabil, te poti oricand baza pe el. Va depune eforturi uriase pentru a castiga bani multi, domeniul material il atrage. In dragoste este fidel si sincer insa daca este dezamagit sau ranit nu iarta cu usurinta.

Destul de individualist, Silviu ar putea fi tentat de profesii liberale. Ar putea fi tentat de profesii din domeniul politiei, armatei sau justitiei dar si de profesii in raport cu finantele, gestiunea sau matematica.

Lasă un răspuns