Etimologie: a auzi, a indeplini

Sarbatoare:

 

Simina este o femeie secretoasa, rezervata, neincrezatoare si prudenta, nu se lasa atat de usor prada emotiilor si senzatiilor, pefera sa ramana cu capul pe umeri. Doua tendinte complementare sau contradictorii sunt prezente. Prima, care poate corespune primei parti a vietii o determina sa isi reprime sentimentele (prezenta inhibitiilor, a unor interdictii morale, mai mult sau mai putin puternice). Prin urmare, Simina se va arata in aceasta prima parte a vietii rece, determinata, muncitoare si cu picioarele pe pamant. Ulterior, spre maturitate, viata Siminei se va schimba, va avea parte de realizari de anvergura, va avea o multime de oportunitati de care va profita din plin.

 

In functie de domeniul de activitate, Simina isi va lasa amprenta, dand dovada de forta, rigoare, determinare si o capacitate de munca si de actiune deasupra mediei. Va avea de ales intre o existenta comuna in care nimic nu este gratuit, in detrimentul vietii sale private sau o viata anonima, mai putin ambitioasa, rutiniera, menita sa ii ofere liniste si pace.

 

Simina va privilegia viata profesionala, va munci enorm, va fi extrem de preocupata de detalii. Copil, Simina este curajoasa si organizata, harnica si constiincioasa. Parintii trebuie sa se asigure de faptul ca socializeaza, ca isi exprima cu usurinta sentimentele.

 

Siminei ii plac contactele cu oamenii, sa comunice si sa schimbe idei. Vorbareata, Simina nu isi va arata adevaratele sentimente, nu se va exterioriza. Partenerul de viata va trebui sa stie cum sa o distreze, sa o emotioneze  si sa o faca sa aiba incredere in el. Nu este insensibila insa, de teama sa nu sufere, prefera sa pastreze o anumita distanta.

 

Simina se va orienta spre profesii care ii confera siguranta si stabilitate precum contabilitate, economie, invatamant, arhitectura, politica, afaceri, presa, media sau justitie.

Lasă un răspuns