Etimologie- ascultator (ebraica)

Sarbatoare- 28 octombrie

O persoana libera, dar care acorda o mare importanta familiei, Simon cultiva paradoxul. Nu tolereaza deloc constrangerile, nu suporta superiorii sau ierarhiile si se intoarce  in mod constant in sanul familiei pentru a cauta caldura si afectiune.

Simon este foarte harnic. Va obtine insa cele mai bune rezultate mai ales atunci cand este motivat. Este destul de lenes si nu este interesat decat atunci cand este recompensat. Simon este pasionat de tot ceea ce face, dotat cu o personalitate puternica si cu o ambitie de neclintit.

Simon are mare incredere in sine si in flerul sau. Viata sa este ghidata de principii morale, dar asta nu il impiedica insa sa fie tolerant cu cei din jur, foarte placut si vesel. Esecurile nu il afecteaza deloc deoarece este o persoana extrem de optimista. Este constient de calitatile sale si stie cum sa le valorifice de fiecare data. Un lucru care ar putea insa sa ii agaseze pe cei din jur.

Simon este foarte simpatic, da dovada de compasiune si de simpatie pentru cei din jur mai ales pentru cei defavorizati. Este foarte altruist si ii ajuta foarte des pe cei din jur. Are nevoie insa de afectiunea celor din jur si vrea sa fie mereu in centrul atentiei. Iubeste sa captiveze auditoriul si este mereu in cautare unui echilibru emotional.

Cu alte cuvinte, Simon este un barbat al paradoxurilor, care isi schimba mereu opiniile si starile de dispozitie, lasandu-i cel mai adesea perplecsi pe cei din jur. Poate sa fie intolerant, impertinent si nu suporta sa fie condus de cineva.

Viata de familie joaca un rol crucial in dezvoltarea sa armonioasa si in reusitele sale. Dar isi va pierde repede motivatia daca o activitate nu corespunde deloc intereselor sale. Este insa optimist si foarte entuziasmat, pentru care esecul nu reprezinta decat o etapa in reusita sa. Simon ii va uimi deci pe cei din jur cu perseverenta si curajul de care da dovada. Iar atunci cand va gasi un proiect interesant si pasionant, Simon isi va exploata toate calitatile pentru a reusi.

O orientare artistica este foarte interesanta pentru o persoana precum Simon. Dar si domeniile ingineriei, stiintelor sau psihologiei.

Lasă un răspuns