Etimologie- a auzi, a indeplini (ebraica)

Sarbatoare- 28 octombrie, 19 februarie

Simona are un caracter foarte puternic si o vointa de nestavilit care o ajuta mereu sa reuseasca in tot ceea ce isi propune. Este o femeie pasionala si increzatoare in propriile forte, care are o viata foarte reusita.

Este foarte simpatica si dinamica, dar si foarte deschisa atunci cand vine vorba despre comunicare. Pare foarte puternica si sigura pe ea, desi in realitate este destul de fragila.

Simona este foarte feminina, foarte fermecatoare si fragila. Dar va fi impresionata sau influentata sau ambianta in care se va regasi sau in care isi va desfasura activitatea. In fata unor situatii mai dificile sau mai importante, isi va pierde cu usurinta cumpatul. Dar cand se va afla intr-un mediu in care se simte in largul sau, va da tot ce e mai bun din ea.

A trai inseamna pentru Simona a visa, a se abandona emotiilor sau senzatiilor. Domeniul material nu o impresioneaza deloc. Activitatile pe care si le alege sunt mereu in stransa legatura cu cei din jur sau cei din viata sa.

Viata sa este supusa unor principii morale destul de puternice si foarte bine stabilite. Dar asta nu o impiedica sa fie toleranta, amabila si foarte vesela. Esecurile nu au cum sa o afecteze, fiind in general o persoana foarte oprimista care ia doar ce e mai bun din viata.

Simona stie care ii sunt calitatile si stie cum sa profite din plin de ele, un lucru ce ar putea sa ii agaseze pana la urma pe cei din jur. Este foarte constiincioasa,  simtindu-se foarte in largul sau in societate si transmitand peste tot optimismul sau.

Dar Simona mai are si o latura mai angoasata, din cauza faptului ca ii este tema ca ii va dezamagi pe cei din jur. Se teme sa nu fie abandonata sau ca nu va fi iubita sa cum viseaza si a visat mereu.

Simona este romantica, sentimentala si viseaza la printul pe cal alb. Atunci cand se va simti ranita, se va refugia in propriul sau turn de fildes. Tandretea este cea mai importanta pentru ea.

Simona poseda o memorie excelenta si este atrasa cel mai adesea de domeniile stiintelor umaniste. Dar si de calatorii, arta sau comunicare.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns