Etimologie- glorie (rusa)

Sarbatoare-

Slava este fara indoiala o femeie de caracter. Secretoasa si misterioasa, Slava este o persoana foarte idependenta, care, atunci cand traieste in mijlocul unei familii, are uneori veleitati de solitudine. O solitudine care ii va fi necesara pentru a se linisti, a se relaxa, departe de orice ochi indiscreti.

Slava poate parea rezervata deoarece este discreta, prudenta, neincrezatoare si timida. Si totusi, aparenta sa degajeaza o anumita impresie de forta.

De asemenea, Slava este o aparitie foarte fermecatoare, uneori extrem de sofisticata. Este numai zambet si energica. Este fina, indemanatica, perspicace si foarte convingatoare.

Stie cum sa observe foarte prompt oportunitatile ce ii ies in cale. Nu este indiferenta de viata materiala, are un simt innascut pentru afaceri si nu isi va pierde niciodata din vedere interesele.

Dar este uneori si mai impulsiva, mai grabita, mai repezita, avand tendinta de a gandi pe termen scurt. Va privilegia deci momentul prezent si nu se va gandi la viitor sau la ce urmari pot avea anumite evenimente din viata sa.

Slava este inainte de toate, in cautare de liniste, de pace, asta chiar daca este o persoana foarte afectuoasa care nu are cum sa ramana singura. Fuge insa de zgomot si de violenta de care ii este foarte frica si care o pot tulbura foarte tare.

 

Independenta sa este una sacra. Sa nu cumva sa incerci sa o deranjezi atunci cand vrea sa fie singura! Este ciudata, stranie, originala, uneori chiar excentrica. Este un personaj aparte, uneori cam neinteles de cei din jurul sau.

Din punct de vedere sentimental, uneori se zbate intre vocatia de celibatara si nevoia de a fonda o familie fericita. Va trebui sa fie inconjurata de cei dragi pentru a se dezvolta armonios. Dar adora in acelasi timp sa seduca, sa placa, chiar daca relatiile sale nu sunt facute sa dureze prea mult….

Slava va fi tentata de pedagogie, de psihologie sau de stiintele umaniste. Dar si de moda, creatie sau domeniile artistice. Va incerca insa si sa fie cat mai independenta, find foarte sensibila la tot ce tine de profesia sa.

Lasă un răspuns