Etimologie- pace (ebraica)

 Sarbatoare-

 Solomon este un barbat foarte viril, activ si intreprinzator, care pare cel mai adesea rezervat si discret. Dar de fapt, este destul de neincrezator si nu se deschide imediat in fata primlui venit.

Dar cand se mai linisteste si se simte in largul sau, va deveni sincer si foarte direct. Sentimentele sale sunt foarte solide si nu iubeste deloc relatiile superficiale. Tine foarte mult la deontologie si la libertate. Este independent, foarte natural si foarte fermecator in acelasi timp.

Este plin de viata la locul de munca, harnic, energic si dinamic, inteligent, echilibrat si integru. Este un barbat al actiunii, foarte integru, curios, care iubeste sa invete mereu lucruri noi, fiind o companie foarte interesanta pentru cei din jur.

Solomon are nevoie de siguranta si de stabilitate si nu isi asuma riscurile inainte de a cantari foarte bine toate lucrurile. Dar se poate adapta si foarte usor deci se poate lansa in proiecte noi fara angoase.

Solomon are o fire nervoasa, simtind mereu nevoia de actiune pentru a se descarca si pentru a-si consuma energia debordanta. Acest lucru se manifesta si printr-o mobilitate mare si o mare capacitate de adaptare. Cu alte cuvinte, va excela fie in practicarea unui sport, fie facand numeroase calatorii, dand dovada mereu de o capacitate de munca excelenta.

Solomon mai este caracterizat si prin autoritate sau vointa, calitati ce ii confera o anumita carisma. Este ambitios deja inca de pe vremea copilariei, cand va depune foarte multe eforturi pentru a reusi. Este plin de viata, curios, nu sta mereu niciodata intr-un loc, dar are uneori tendinta de a deveni egocentric si capricios.

Solomon simte mereu nevoia sa impresioneze sau sa fie admirat si sa i se recunoasca meritele. Pentru asta, este gata sa depuna mereu o multime de eforturi. Iubeste tot ceea ce este frumos, mare, de cea mai mare calitate si are mereu doar vise grandioase.

Cauta siguranta si stabilitatea unui camin dar are nevoie si de fantezie in viata sa. In cadrul cuplului, el trebuie sa detina rolul principal.

Solomon are nevoie de o meserie care sa il motiveze si va fi atras de activitati de vanzare, de marketing, de publicitate sau de calatorii.

Lasă un răspuns