Etimologie- forta soarelui, stapana casei (scandinava)

Sarbatoare-  3 septembrie

Solveig este o fire care se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de inteligenta si un spirit plin de finete. Adora sa stea sa mediteze sau sa reflecteze si este in acelasi timp, extrem de harnica. Atunci cand aceasta se lanseaza intr-un proiect, merge pana la capat, indiferent de dificultati.

Dar Solveig este si cea mai placuta companie si este foarte sociabila. Este in mod natural foarte fermecatoare si se ataseaza foarte repede de cei din jur. Deci are si foarte multi prieteni in jurul sau. Iar pentru ea, cei pe care ii iubeste sunt mai importanti decat orice.

Solveig da o mare importanta valorilor morale. In plus, se indeparteaza foarte repede de persoanele pe care le simte false. Pentru ca nu isi doreste sa fie tradata.

In iubire, Solveig este foarte fidela si pasionala si se dedica in intregime. Nu iarta nicio greseala. In acelasi timp, Solveig este foarte responsabila, foarte sigura pe ea, luand deciziile fara sa intrebe pe cineva. Si uneori pare foarte surpinzator ca uneori este destul de derutanta, vulnerabila sau ezitanta.

Dar aceasta fateta o dezvaluie doar celor din jurul sau, cei foarte apropiati, mandria si orgoliul nepermitandu-i sa isi arata slabicunile sau defectele.

Solveig va fi stralucitoare in domenii precum cele ale creatiei sau al stiintelor umaniste. Intuitia, imaginatia si sensibilitatea sunt cele care coexista la ea cu distinctia, idealismul si perfectionismul. Acest lucru ii permite sa ajunga pe varfuri inalte, dar nu fara tensiuni nervoase excesive sau anumite greutati.

Orice ar fi, Solveig este o femeie foarte sociabila, comunicativa, sensibila, care poseda un simt inalt al prieteniei. Va adora sa conduca, sa domine, sa straluceasca, fiind foarte interesata de imaginea pe care o transmite celor din jur.

Din punct de vedere sentimental, este elitista, vrea sa admire si sa fie admirata in acelasi timp, un lucru care nu este mereu foarte usor. Nu suporta ca umbra- partenerul sau- sa faca umbra soarelui. Dar, oricum, este o persoana onesta, cinstita, chiar daca uneori este cam autoritara si vrea sa se impuna.

Va fi atrasa mai ales de profesiunule liberale, dar si de cele artistice sau in raport cu estetica.

Lasă un răspuns