Etimologie – soare

Sarbatoare –

Sorana este o persoana sensibila insa acest lucru nu este atat de usor de observat la prima vedere. Cifra sa norocoasa, 1, contribuie la afirmarea personalitatii sale puternice. Sorana are tendinta sa fie energica, atutoritara si ambtitioasa, stie sa isi impuna punctele de vedere cu delicatete. Caracterul sau personal si egocentric nu este pe placul tuturor persoanelor din anturajul sau. Acest aspect devine extrem de presant mai ales daca este nascuta pe data de 1, 8, 10, 17, 19, 26 ou 28 a lunii. Sorana conjuga verbul a actiona la toate timpurile si la toate modurile chiar daca, de cele mai multe ori, poate parea timida si rezervata.

Analizand toate aspectele personalitatii sale nu putem sa nu ne punem intrebarea daca Sorana a fost facuta pentru a manipula si pentru a-si atinge prin orice mijloace scopurile inalte. Copil, Sorana simte nevoia sa fie protejata, iubita si pretuita de cei din jur. Are nevoie de incurajari in mod constant, trebuie sa fie motivata sa faca ceva. In cazul in care nu se simte iubita Sorana se dovedste a fi un adevarat tiran spre disperarea parintilor sai care nu mai stiu cum sa procedeze, ce atitudine sa adopte. Geloasa, capricioasa si posesiva, Sorana nu este usor de educat. Viata afectiva si familiala este indispensabila in dezvoltarea sa. Autonomia, independenta, curajul si simtul responsabilitatii reprezinta pentru ea veritabile atuuri cu cu jutorul carora poate trece peste problemele vietii.

Se va simti in largul sau in pozitie de sora mai mare. Parintii trebuie sa aiba grija ca Sorana sa nu se lase prada violentei si intolerantei, fanatismului chiar. Sensibila la semnele exterioare de bogatie, Sorana adora bijuteriile, hainele si pantofii. Sorana uraste mediocritatea, nu suporta persoanele lenese, acestea nu au ce cauta in anturajul sau. Este directa in raporturile cu cei din jur, chiar daca uneori sinceritatea sa doare. Ii va cere acelasi lucru partenerului sau de viata, sa fie sincer si direct. Sorana nu este nici diplomata, nici rabdatoare, rabdarea nu este si nu va fi niciodata punctul sau forte.

Sorana va fi interesata de profesii din domeniul bancar, politic, profesii in care le poate da celorlati un sfat precum psiholog.

Lasă un răspuns