Etimologie- printesa, regina, mireasa (persana)

Sarbatoare- 11 mai

Soraya este o persoana foarte ambitioasa, care are mari planuri sau vise in ceea ce priveste viitorul sau. Definitia pe care o are despre viata este destul de indepartata de normele clasice sau comune.

Soraya este foarte increzatoare atunci cand vine vorba despre farmecul sau si puterea sa de seductie. Vrea ca toti barbatii sa ii stea la picioare, sa ii satisfaca toate dorintele si capriciile sau sa o urmeze pana la capatul lumii. In orice caz, dupa aceste lucruri se ghideaza in viata de zi cu zi.

Jovialitatea si optimismul de care da dovada mereu sunt innascute. Are o vointa de fier si un caracter de luptatoare care o face vrea sa faca fata mereu provocarilor.

In domeniul sentimental, Soraya este destul de posesiva, capabila de tot si de orice pentru a-si apara teritoriul. Dar mandria de care da dovada nu o face sa cedeze atat de usor atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Soraya este foarte inteligenta, spirituala si impulsiva, dar si o persoana foarte talentata sau convingatoare. Creativitatea sa este cea care o va ajuta sa reuseasca in tot ceea ce isi propune.

Este foarte sensibila la reusita sociala si la bunurile materiale. Atunci cand trebuie, este foarte curajoasa si intreprinzatoare. Necunoscutul si dificultatile nu au cum sa o descurajeze, ci o stimuleaza. Dar reusita sa depinde cel mai adesea si de starea sa de spirit, alegand cel mai adesea calea mai usoara si pierzandu-si foarte repede entuziasmul.

Viata amoroasa este foarte importanta pentru ea, fiind foarte tandra, seducatoare si senzuala. Este foarte afectuoasa, dar si destul de frivola deoarece nu poate sa reziste atunci cand cineva ii face un cadou mai frumos. Iar daca este vorba despre o bijuterie frumoasa, cu atat mai bine.

Datorita naturii sale intuitive si inspiratiei sale de care da dovada mereu, Soraya se va indrepta inspre meseriile din domeniul artistic, estetic sau inspre cele legate de medicina sau stiinte umane, care i se vor potrivi ca o manusa. Dar lumea finantelor o poate atrage si ea deopotriva.

Lasă un răspuns