Etimologie – soare

Sarbatoare –

Sorin este un barbat fermecator si placut, nu lasa pe nimeni indiferent. Facut pentru a-si asuma responsabilitatile, fie familiale sau personale, Sorin nu dezamageste pe nimeni, stie sa isi faca datoria. Acest rol de persoana responsabila ii ofera o aparenta blanda si securizanta, are un aer protector. Sorin este umarul pe care celor din jurul sau le place sa planga in momentul in care intampina o problema iar acest rol nu ii displace deloc deoarece ii place sa dea sfaturi si sa ii ajute pe toti. Nu suporta persoanele negative si discordia, incearca sa duca o viata cat mai armonioasa si mai echilibrata.

Adesea, Sorin stie sa dea dovada de tact, de diplomatie si galanterie, calitati exceptionale dar atat de rare in zilele noastre. Sociabil, sentimentul ocupa un loc important in viata sa, este mereu preocupat de semenii sai chiar daca asta inseamna sa se puna pe el pe un plan secund. Nu este o persoana conformista si tinde sa aiba o abordare originala a lucrurilor. Simtul acut al justitiei cu care este dotat il determina sa treaca de la crize acute de furie la veritabile acte de violenta, nu este capabil sa se controleze in anumite situatii. Intuitiv si perspicace, Sorin este un observator, are un spirit analitic, este dotat cu simtul detaliului si cu arta sintezei.

Sorin este ambitios, orgolios si perfectionist, vointa sa depinde cel mai adesea de motivatia sa. Copil, este un baiat placut si cuminte, serviabil si extrem de atasat de familia sa. Poate fi un frate mai mare remarcabil, afectuos si protector. Parintii trebuie sa ii ofere responsabilitati inca de mic, altfel risca sa fie mult prea rasfatat si sa devina contrarul, un iresponsabil.

Sorin detesta conflictele si singuratatea. Este un perfectionist, risca sa devina maniac chiar atat este de preocupat ca ordinea sa domneasca in casa sa. Din punct de vedere sentimental Sorin este exigent in alegerea partenerei de viata. Va fi tentat de domeniul medico-social – paramedic, farmacist sau medic – sau de domeniul psihologiei. Nici domeniul artistic sau estetic nu ii este indiferent.

Lasă un răspuns