Etimologie: soare

Sarbatoare:

 

Un anumit sex-appeal, o aparenta sofisticata si fermecatoare…Sorina este o zambareata. Cu toate acestea, in spatele unei aparente simpatice, Sorina este departe de a fi atat de supla pe cum pare. Determinata, energica, Sorina cauta, intr-un fel sau altul, puterea de-a lungul intregii vieti. Aceasta tendinta se poate traduce printr-o latura combativa, curajoasa, temerara, printr-un anumit spirit de contradictie. De altfel, Sorina este experta in arta manipularii. Sorina este indemanatica, fina, perspicace si convingatoare si stie sa sesizeze oportunitatile ce ii apar in cale. Departe de a fi indiferenta sferei materiale, Sorina are simtul afacerilor si stie ce isi doreste de la viata. Nerabdatoare, grabita, Sorina are tendinta sa gandeasca pe termen scurt.

 

Sorina privilegiaza momentul prezent, nu se gandeste prea mult la viitor. Prin urmare, drumul sau in viata nu este intotdeauna linear, are tendinta sa caute facilitatea ceea ce si reuseste deoarece este o persoana norocoasa. Copil, parintii trebuie sa supravegheze aceasta tendinta instabila si superficiala a Sorinei. Activitatile creative si teatrale sunt recomandate precum si studiul limbilor straine.

 

Intelectuala, Sorina poseda un spirit analitic, ceea ce o impinge spre introspectie si cercetare. Sorinei ii plac lucrurile mai putin obisnuite, avangardiste. Din punct de vedere sentimental, Sorina este insesizabila. Este secretoasa si misterioasa datorita faptului ca ii este teama sa nu sufere in cazul in care se implica mai tare intr-o relatie.

 

Comunicarea pare sa fie calea de predilectie a Sorinei. Prin urmare, Sorina ar putea fi interesata de meserii precum profesoara sau invatatoare, meserii din domeniul comercial, al teatrului, comediei sau jurnalismului. Nici profesiile specializate (informatica) sau tehnice, profesii aflate in stransa legatura cu calatoriile, publicitatea, evolutia si schimbarile, nu ii vor fi indiferente. In plus, in cazul in care nu isi doreste sa se implice prea multa vreme intr-o anume profesie, Sorina va opta pentru activitati inerimare.

Lasă un răspuns