Etimologie: stea

Sarbatoare: 11 mai

 

Simpatica, concilianta si fermecatoare, energica, curajoasa si combativa, Stela este extrem de sensibila si emotiva. Starea sa de moment poate sa fluctueze insa, de cele mai multe ori, Stela da dovada de o mare forta morala si fizica. Viziunile sale sunt largi, este idealista si are aspiratii inalte, in special daca este nascuta pe data de 11, 29 a lunii sau in luna noiembrie. Majoritatea din timp, Stela se dovedeste a fi o fiinta fragila, visatoare si influentabila. Poate oscila de la o tendinta la alta, pana cand ajunge la maturitate. Stela este o persoana destul de directa, indemanatica si sincera. In momentul in care se simte agasata, reactioneaza violent. Poate parea, in unele situatii, vorbareata, spontana, activa si rapida. Altruista, interesata de semenii sai, pe Stela domeniul material nu o lasa indiferenta, se arata sensibila la semnele exterioare de bogatie.

 

Ii place sa aiba grija de ea, este pasionata de haine si bijuterii, de hainele de marca. Copil, Stela este o smechera si o inteligenta, un adevarat argint viu. Are o energie debordanta si este extrem de vorbareata. Basmele si legendele o incanta insa are nevoie in viata si de putina actiune.

 

Stelei ii place sa intre in gratiile semenilor sai, sa comunice si sa schimbe idei in cadrul grupului sau de prieteni. Este descurcareata si oportunista, ii place sa le faca servicii prietenilor sai. In dragoste, Stela se arata mult prea idealista. De aceea, are parte de o multime de deceptii in dragoste. La cea mai mica slabiciune aratata de partenerul de viata, Stela va prelua fraiele.

 

Stela va fi tentata de mai multe orientari profesionale: de una in raport cu copiii, de o profesie in care va putea avea grija de altii (pedagog, pediatru, consiliera, asistenta sociala, infirmiera) sau de o profesie din domeniul afacerilor.

Lasă un răspuns