Etimologie- crin (ebraica)

 Sarbatoare- 15 decembrie, 11 august

Suzana este o femeie foarte romantica si visatoare. Pasiunea este cea care o ghideaza mereu in tot ceea ce face. Suzana este foarte activa, incredibil de independenta, voluntara, curajoasa si autoritara. Dar poate ca este asa pentru a-si ascunde latura foarte sensibila.

Suzana are mereu nevoie de ceva nou sau de provocari in viata sa, deoarece nu suporta rutina sau monotonia. Suzana este deci hiperactiva si nu va sta deloc locului. Este si foarte emotiva si ii lipseste cel mai adesea sangele rece. Dificultatile o fac cel mai adesea sa cedeze.

In spatele seninatatii sale se ascunde o persoana complexa, contradictorie chiar. Este foarte imprevizibila si colerica in unele situatii. Suzana tine foarte mult la imaginea sa si cere sa fie respectata de cei din jur.

Realizarile profesionale, personale si mai ales materiale, sunt foarte importante pentru Suzana. Este sensibila la tot ceea ce este frumos, scump si de lux.

Suzana va apara cauzele umanitare si este foarte sensibila atunci cand vine vorba despre problemele celor din jur. Acorda foarte mare importanta valorilor umane.

Suzana este curioasa de tot si de toate si este foarte pasionata de arta, de enigma si de spiritualitate. Religiile sunt si ele foarte intersante pentru ea. In acest fel, va reusi sa isi imbogateasca cunostintele. Lecturile savante sunt si ele pe placul sau. Domeniul paranormal o atrage si o fascineaza si el.

In ceea ce priveste domeniul sentimental, Suzana este dreapta, sincera, cinstita si autoritara, dar si foarte iubitoare sau devotata. Partenerul sau trebuie sa fie insa vigilent deoarece la cea mai mica greseala va fi taxat.

Suzana va cauta romantismul peste tot unde va merge. Idealul sau masculin este balnd, romantic, atent, foarte dulce si afectuos. Dar stacheta este foarte inalta si partenerul sau va trebui sa faca foarte multe gesturi tandre pentru a reusi sa se ridice la inaltimea asteptarilor sale. In plus, va trebui sa aiba aceleasi aspiratii ca si ea.

Suzana este o persoana destul de individualista care va fi tentata de profesiile liberale, de cele din domeniul administratiei sau finante si gestiune.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns