Etimologie- piatra pretioasa, diamant (japoneza)

Sarbatoare-

Tama este o persoana care poate sa aiba o personalitate iesita din comun, avand in vedere faptul ca numarul activ 22, este numarul care o domina. Deci mai intai, firea sa degaja o impresie de forta, unde se mai amesteca si farmecul, cochetaria, mandria sau rezerva.

Iar daca va ajunge sa traiasca acest numar 22, Tama se va indrepta incet dar sigur inspre varfuri inalte…nu prea conteaza ca are bagaje din carton sau o valiza de lux! Creativitatea, stapanirea sa de sine, ambitia, vointa si impunerea propriilor opinii, dar si puterea sa de munca sunt atuuri foarte importante care o vor ajuta in tot ceea ce isi propune.

Dar reusitele sale vor fi insotite uneori si de crize de nervi sau de nervozitate, deoarece numarul sau stapan 22 este unul plasat seub semnul tensiunii.

Tama insa, traieste cel mai adesea linistita, foarte calma, fiind comoda in acelasi timp si avand o mare putere de reflexie sau de prudenta si perseverenta. Este in acelasi timp stabila, solida in ceea ce priveste sentimentele, tinand foarte tare la deontologie. Nu scapa insa uneori de nelinisti sau de indoieli.

Vointa sa este una foarte ferma si este capabila sa isi mobilizeze si canalizeze intreaga energie pentru proiectele pe termen lung la care se angajeaza. Reuseste in tot ce isi propune deoarece timpul are rabdare cu ea. Pe de alta parte, este obstinata si uneori, ranchiunoasa.

Are nevoia sa se simta in siguranta si protejata. Apreciaza foarte mult faptul ca este pe primul loc, privita si admirata. Adora tot ce tine de onoare, de lux, idealurile sale fiind foarte inalte.

Din punct de vedere sentimental, are multe calitati- este drepata, sincera si cinstita. Va fi o gospodina desavarista si o mama implinita. Dar uneori, va fi cam selectiva si cam autoritara. Partenerul sau nu numai ca va trebui sa fie stralucitor, din toate punctele de vedere, dar va trebui sa o sustina din punct de vedere financiar si sa fie mereu acolo pentru ea.

Va fi atrasa de meseriile creative, in care poate comunica, se poate exprima, dar si de domeniile finantelor, gestiunii sau cele ale contabilitatii.

Lasă un răspuns