Etimologie- palmier (ebraica)

Sarbatoare- 1 mai

Tamara este o persoana foarte corecta si onesta. Pe aceste baze isi construieste toate relatiile private sau cele din domeniul profesional. Dar cu cei care o dezamagesc este cel mai adesea plina de ranchiuna si intransigenta. Acest lucru nu o impiedica pe Tamara insa sa fie devotata si afectuoasa.

Tamara este foarte inteligenta si plina de viata si este foarte curioasa de mica atunci cand vine vorba despre lucrurile din jurul sau. Este avida atunci cand vine vorba despre invatare deci va fi un elev foarte constiincios si o femeie stralucitoare si plina de pasiune.

Tamara este o femeie incantatoare, o prezenta foarte placuta, chiar daca la inceput este necincrezatoare, introvertita si prudenta. Este foarte emotiva si sensibila si chiar foarte vulnerabila atunci cand vine vorba chiar si de cea mai mica problema.

Tamara se poate refugia uneori in reverii si himere, fiind foarte atrasa de domeniul fantasticului, al magicului si al fabulosului.

Atunci cand vine vorba despre familie, Tamara este foarte devotata si responsabila, familia fiind cea mai importanta pentru ea. Atentie insa, nu va trebui sa se profite prea mult de ea, deoarece are tendinta sa se victimizeze si sa pozeze in sacrificata.

Tamara este o persoana foarte miloasa si umanista, receptiva, intuitiva, foarte creativa, interesandu-se deci de arta sbub toate formele sale. Are insa nevoie de un mediu armonios pentru a se implini.

Tamara este foarte generoasa si ar face orice pentru iubire. In domeniul afectiv, va fi foarte dificil pentru ea sa isi gaseasca limitele. Este foarte devotata si afectuoasa, dar are tendinta de a exagera atunci cand vine vorba despre protejare. Dar atunci cand simte ca este sustinuta de cei care ii iubeste, simte ca poate sa mute muntii din loc.

In domeniul profesional, Tamara, va excela atunci cand vine vorba despre profesiile din domeniul umanitar sau social. Tot ceea ce este neconventional si cam bizar, o atrage. Este foarte harnica, pune suflet in tot ce face, este foarte exigenta cu ea insasi si nu se lasa distrasa cu usurinta. Cand are un scop sau un obiectiv, nimeni sau nimic nu o va putea opri din drumul sau.

Lasă un răspuns