Etimologie: darul zeului

Sarbatoare: 8 februarie/ 20 aprilie

 

Teodor este un barbat carismatic, o persoana care emana forta. Teodor este o persoana sociabila, iubitoare, comunicativa si extrovertita. Extrem de sensibil la armonie, dotat cu simtul justitiei, Teodor este pregatit sa depuna eforturile necesare pentru ca in jurul sau sa domneasca pacea si armonia. Creativ, Teodor este pasionat de bricolaj si de tot ce tine de domeniul artistic.

 

Copil, Teodor este extrem de influentat de mediul familial. Daca in familia sa nu domneste armonia, va fi extrem de afectat. Tandru, afectuos, serviabil, Teodor este o persoana autonoma si responsabila. Deoarece exista in Teodor o tendinta paternala ce se face simtita inca de la o varsta frageda, va fi un frate mai mare ce se va ocupa cu grija si responsabilitate de fratii sau surorile sale. Parintii trebuie sa ii arate ca au incredere in el, sa i ofere cat mai multe responsabilitati. Are darul comunicarii, este elocvent si persuasiv, curios, adaptabil si mobil.

 

Lui Teodor ii place sa comunice, sa schimbe idei. Va excela in domeniul comertului si al economiei si va da dovada de talente lingvistice apreciabile. Cameleon, lui Teodor ii face placere sa intre intr-un mediu placut si sa socializeze. Ii place sa fie admirat, sa impresioneze si sa ii distreze pe ceilalti.

 

Deoarece vizeaza imbogatirea intelectuala, Teodor va face o multime de cursuri de specialitate dupa absolvirea facultatii. Simtul responsabilitatii cu care este dotat l-ar putea determina sa aleaga o cariera in politica, in special daca este nascut pe data de 22 sau 19 a lunii. Stapanirea limbilor straine si expresia orala sunt principalele sale abilitati, abilitati ce il vor conduce spre profesii ce necesita asemenea talente precum traducator, interpret, ghid turistic, avocat sau conferentiar. Comertul este domeniul sau de predilectie. Oricare ar fi domeniul ales, va fi extrem de serios si responsabil.

1 COMENTARIU

  1. Superb,imi place tot ce s-a scris despre Teodor.
    Asa mi-as dori sa fie micutul nostru Teodor de sase luni!

Lasă un răspuns