Etimologie- Dumnezeu este bun (ebraica)

Sarbatoare- 2 noiembrie

Tobias este o persoana plina de viata si comunicativa, care se adapteaza foarte usor oricarei situatii. Este foarte simpatic si fermecator in acelasi timp. Este si putin mai rezervat, incercand sa isi pastreze oarecum individualitatea, dar si intimitatea.

Tobias este sociabil, se exprima foarte usor, adora sa discute si sa schimbe pareri cu cei din jur, cultivandu-si in acelasi timp gradina secreta.

Tobias este mai neincrezator la prima vedere, este sincer si direct si are nevoie de a fi linistit pentru a aprofunda relatiile. Dar odata ce ai reusit sa il cuceresti, este delicios, este vorbaret si plin de viata. Cu el cel mai adesea, e totul sau nimic.

Independenta este un lucru foarte important pentru el si fantezia nu ii lipseste deloc. Este foarte vesel si optimist, poseda un simt al umorului foarte bine dezvoltat, adora jocurile si placerile pe care le are viata de oferit.

Tobias este o fire foarte curioasa, care adora sa invete lucruri noi. Dar uneori poate sa ajunga sa fie eclectic sau imprastiat. Este vorba despre o tendinta mai superficiala si mai instabila, care va trebui sa fie supravegheata mai ales in perioada copilariei. Activitatile creative si teatrale sunt cu adevarat pe placul lor.

Tobias este o fire foarte intelectuala, care da dovada de deschidere de spirit, care este intersat de analiza, de cautare si de tot ce este neobisnuit. Deci avangarda este pe placul sau si vrea sa iasa in evidenta mereu.

In domeniul iubirii, Tobias este destul de ciudat, deoarece este misterios, secretos si inaccesibil. Dar este si capabil sa faca un pas inainte si doi inapoi. Poate ca ii este tema sa nu sufere, sa nu se implice prea mult sau sa nu iubeasca prea mult… in orice caz, va cauta doar esentialul la partenera sa si sa aiba cat mai multe lucruri in comun cu aceasta.

Comunicare pare sa fie domeniul sau de predilectie. Se va putea interesa deci de domenii precum invatamantul, comertul, cantecele, teatrul sau jurnalismul. Calatoriile, domeniile specializate precum informatica, vanzarile sau publicitatea sunt si ele pe placul sau.

Lasă un răspuns