Etimologie- geaman (ebraica) 

Sarbatoare- 21 martie, 7 iunie, 6 octombrie (calendar ortodox) si 3 iulie (calendar catolic).

Toma este o persoana foarte mandra care incearca sa pastreze distanta intre el si cei din jur. Este perceput cel mai adesea drept o persoana mandra si orgolioasa, dar de fapt este neincrezator, introvertit, secret si rezervat. Toma este o persoana destu de ciudata deoarece este dominat de doua personalitati opuse.

Toma este aventuros, excesiv si nu vrea sa fie constrans in niciun fel. Dar este si o persoana introvertita, rezervata si linistita. Iar atunci cand cele doua tendinte ale personalitatii sale se armonizeaza perfect va iesi o persoana cu adevarat completa.

Oricum, Toma este o persoana aparte deoarece neincrederea este la fel a doua sa natura. Alegerile sale sunt ghidate de catre afinitatile sale intelectuale sau spirituale, dar si de intuitia sa care este foarte dezvoltata.

Toma este o persoana foarte curioasa, foarte indemanatica, abila si prompta atunci cand vine vorba despre oportunitati. Adora descoperirile si calatoriile. Dar uneori este destul de impulsiv. Adora viteza, masinile sau un sport periculos, plin de adrenalina.

Toma este un inamic de temut al lucrurilor definitive si pune mereu la indoiala lucrurile pe care le face.

Toma este interesat de tot ceea ce este heterodox, bizar, neobisnuit, modern sau ciudat. Are o latura mai avangardista dar adora si lucrurile mai calme si mai linistite. Are nevoie de o oaza de pace pentru reflexiile sale metafizice si spiritiale.

In cee ce priveste domeniul spiritual, Toma este un pasional care nu stie insa cum sa isi exprime sentimentele. Acest lucru se poate explica prin doua lucruri- fie din cauza timiditatii care ii poate paraliza, fie ca se simt mai in largul sau in fata multimii, tinand un discurs. Sexualitatea sa este cel mai adesea mult mai puternica decat sentimentele sale

Toma este o persoana duala in interorul caruia se manifesta si in domeniul profesional, doua tendinte. Se va indrepta inspre o cariera in care este nevoie de studiu indelungat unde se va desxurca admirabil daca este motivat sau se va indrepta inspre o meserie in raport cu sportul, calatoriile sau aventura.

Lasă un răspuns