Etimologie: darul zeului, legiuitor, conducator

Tudor este un barbat tandru si simpatic. Pentru Tudor sentimentele sunt esentiale si stie sa se faca placut. Tudor are o imaginatie debordanta. In cazul in care este ranit de o persoana, Tudor se inchide in sine, se refugiaza in imaginarul sau bogat si fertil. Are tendinta sa fuga de realitatea dura a vietii, nu se simte capabil sa infrunte problemele intampinate de-a lungul vietii. Cu toate acestea, in unele situatii, Tudor sime nevoia unei schimbari. Astfel, de-a lungul vietii se va imparti intre nevoia de a face ordine in viata si nevoia de a face o schimbare radicala.

Lui Tudor nu ii plac constrangerile, ii place sa seduca si ii este greu sa reziste tentatiilor de orice fel. Uneori, persoanele din anturajul sau nu stiu cum sa se comporte cu el. Copil, Tudor este hiper sensibil si hiper nervos, simte nevoia sa fie protejat de persoanele din jurul sau. Parintii trebuie sa ii impuna limite, sa il faca sa se simta protejat si iubit altfel o va lua pe un drum haotic in viata. Este bine sa il implice in activitati de exterior menite sa ii dezvolte simtul solidaritatii si al colectivitatii.

Chiar daca este o persoana fantezista, Tudor apreciaza ordinea si stabilitatea deoarece ii confera o anumita siguranta. Ii place natura, animalele si oamenii ceea ce il determina sa se alature unor asociatii si organizatii care impartasesc aceleasi idealuri. In ceea ce priveste iubirea, Tudor este un sentimental insa ii este destul de greu sa isi exprime sentimentele din cauza timiditatii si pudorii de care sufera. Tudor are tendinta sa se protejeze deoarece stie ca este vulnerabil si ii este teama sa nu sufere.

Tudor are nevoie de o profesie in care sa se simta util. Domeniul social, juridic, medical sau paramedical, profesiile in raport cu publicul, audiovizualul sau calatoriile, acestea sunt cele din care Tudor va face o alegere.

Lasă un răspuns