Etimologie- cel care conduce (slava), anason (persana)

Sarbatoare-  1 noiembrie

Vadim are o personalitate destul de ambigua dar se va remarca mereu prin carisma sa. Are un stil natural, se simte mereu in largul sau si datorita idealurilor sale ajunnge sa ii captiveze pe cei din jur. Este un seducator care stie mereu cum sa isi aleaga cuvintele frumoase.

Vadim este mereu sincer si de buna credinta, independent si se va baza pe eforturile si inteligenta sa pentru a reusi in viata. Vadim nu se teme deloc de munca. Este ambitios, avanseaza putin cate putin dar foarte eficient. Are totusi tendinta de pastra reusitele si meritele doar pentru sine.

Vadim este foarte dinamic si gaseste mereu proiecte care sa le duca la bun sfarsit. In fata schimbarilor insa este destul de sceptic la inceput. La final insa convingerile sale nu mai au cum sa fie clintite.

Foarte greu de influentat, Vadim se dedica trup si suflet pentru cauzele pe care el le consifera importante. Dorinta sa de a fi foarte drept si cinstit il obliga sa fie uneori cam autoritar, un lucru care nu este insa pe placul celor din jur.

Emotivitatea sa puternica, nervozitatea si caracterul sa pasional il fac unoeori sa treaca prin cele mai extreme sentimente pe care stie cum sa le stapaneasca perfect atunci cand vrea.

Vadim este un prieten foarte fidel, chiar daca uneori este destul de greu sa ii castigi increderea. Dar odata ce a fost cucerit, prietenii se pot baza pe sustinerea si ajutorul sau. Vadim este insa fidel si ranchiunos care nu iarta cu una cu doua tradarea.

Sub aspectul sau de dur, se ascunde un barbat seducator, viril si pasional. Vadim nu isi asculta insa intuitia si alege sa actioneze in functie de impulsurile de moment. Este foarte sensibil si tandru si vrea sa fie in simbioza perfecta cu cea care o iubeste.

Vadim va fi atras de profesiile in care isi va putea exersa puterea si in care ii va putea influenta pe cei din jur. Cu alte cuvinte, meseriile precum avocat, parlamentar, conferentiar sau jurnalist i se vor potrivi ca o manusa.

Lasă un răspuns