Etimologie- este un nume de origine arabă și latină și înseamnă curajos

Sărbătoare- 28 aprilie

Semnificație nume Valter

Numele de Valter, un nume de origine arabă este al unei persoane protectoare și devotate. Este foarte grijuliu cu cei din jur, dar are și el nevoie de atenție.

De asemenea, Valter este foarte calm și foarte ponderat și nu va acționa decât după ce a stat mai mult timp pe gânduri să reflecteze la ceea ce are de făcut.

Este un veritabil observator care studiază situațiile și oamenii înainte de a acționa.
Valter este o fire rezonabilă și matură, care se teme destul de tare de necunoscut. Dar asta nu îl împiedică însă să pornească în aventură de îndată ce are ocazia. Are cel mai puternic temperament de războinic și își duce mereu acțiunile până la capăt.

În fața obiectivelor sale, Valter nu este deloc temător și le va atinge chiar dacă va trece prin unele dificultăți sau provocări chiar.

Este și o persoană mai pudică și mai discretă care își cultivă autonomia și grădina sa secretă fără a se marginaliza.

Care este caracterul său?

De asemenea, lui Valter i se conferă anumite trăsături care fac din el o persoană aventuroasă. Este vorba despre un individ determinat și îndrăzneț care are mereu nevoie de noutate în viața sa. Este o persoană care poate să fie destul de imprudentă și care este mereu extrem de curioasă.

Valter adoră să lanseze unele provocări și să meargă până la capăt pentru a-și atinge obiectivele. Este un băiat care nu apreciază deloc certurile și care are nevoie să fie înconjurat de cei dragi.

În copilărie lui Valter nu îi place deloc rutina și are nevoie de unele riscuri în viața sa. Ieșirile în natură cu el sunt o adevărată plăcere. Trebuie să i se dea posibilitatea de a fi independent, un lucru care îi va permite să fie mai temerar și să își ducă la bun sfârșit temerile.

În iubire, Valter este un gentleman romantic și foarte politicos. El nu este niciodată direct sau opresiv și înțelege ce vor femeile. Puțin timid, nu va merge niciodată la o femeie dacă nu se simte complet liniştit.

Caută o persoană bună și stabilă ca el. Este mai sensibil decât majoritatea bărbaților, această calitate îl poate face uneori vulnerabil, dar îi oferă și o anumită finețe și o ușurință de a se pune în locul celuilalt.

Este și un bărbat fermecător, dar greu de mulțumit. Când este îndrăgostit, el nu încearcă să-și controleze cealaltă jumătate și o lasă liberă să vină și să plece după cum dorește ea. Pe de altă parte, are nevoie de sinceritate, confort și timp în familie. Valter visează să-și petreacă toată viața cu aceeași femeie. Este credincios, sincer și nu caută cuceriri ci stabilitate.

Valter poate fi foarte tolerant când vine vorba de cei din jur. Legăturile sociale și prieteniile sunt într-adevăr foarte importante pentru el. Are un puternic simț al datoriei și îi place să fie de ajutor. Preocuparea lui pentru siguranță și teama zilei de mâine îl fac un muncitor meticulos. Este exigent și nu-i place nici neprevăzutul și nici să-și piardă timpul.

Lasă un răspuns