Etimologie- fluture (greaca)

Sarbatoare- 4 februarie

Vanessa este o idealista si o visatoare care viseaza mereu la o lume mai buna. Este foarte dulce si foarte delicata iar problemele si suferintele celor din jur o afecteaza. Are tendinta de a se inchide in ea insasi, vrand sa se protejeze de relele din lume.

Vanessa este si foarte misterioasa. Isi cultiva mereu o latura inaccesibila pentru a –i impresiona pe cei din anturajul sau. Foarte optimista, viseza la o lume mai buna.

Vanessa adora sa fie inconjurata de copii si nu isi imagineaza viata fara ei. Este insa uneori indecisa in toate deciziile pe care le ia si are nevoie de foarte mult timp atunci cand vine vorba despre a lua o decizie mai ferma. Dar atunci cand vine vorba despre anturajul sau, aceasta le da chiar cele mai bune sfaturi.

Rolul de mediator sau sfatuitor conjugal i se potriveste ca o manusa. Fie ca vorbim despre domeniul iubirii sau al prieteniei, Vanessa isi doreste sa fie mereu iubita. Are nevoie de atentie. Este generoasa si empatica, se ingrijoreaza mereu de soarta celor din jur si nu ezita o secunda atunci cand trebuie sa le intinda mana. Tine enorm la cei din jurul sau si le este mereu devotata.

Vanessa este foarte sensibila si atat de amabila si saritoare, incat uneori cei din jur vor sa profite de ea. Este timida si nu isi doreste sa atraga mereu atentia.

Vanessa este si o romantica fara pereche care isi asteapta printul pe cal alb sa vina sa o seduca si sa o duca cu el in lume. Impreuna vor face fata mai usor rautatilor sau problemelor. Atunci cand vine vorba despre iubire, Vanessa prefera sa mizeze pe latura sa ingenua pentru a seduce. Printul sau pe cal alb trebuie sa fie generos si foarte atent cu ea.

Vanessa este si foarte capricioasa, dorind mereu sa aiba totul. In domeniul profesional este foarte activa, independenta si organizata. Vrea mereu sa se faca utila si sa restabileasca ordinea in viata sa. Este ambitioasa si are o multime de proiecte gata sa fie concretizate. Si chiar daca este visatoare, Vanessa este foarte respectata de catre colaboratorii sai. Increderea in sine si capacitatea de comunicare sunt marile sale atuuri.

Lasă un răspuns