Etimologie: rege, conducator

Sarbatoare: 1 ianuarie/30 ianuarie

 

Cu o astfel de etimologie, toate sperantele ii sunt permise lui Vasilica, dornic sa traiasca la inaltimea vibratiilor numarului sau activ, 30. Vasilica se caracterizeaza prin stapanire de sine, creativitate intensa si o exceptionala putere de munca. Degaja impresia de energie si de vointa puternica insa, exista situatii in care Vasilica nu isi mai poate stapani nervii si explodeaza, in prezenta celor apropiati in special deoarece in fata celorlalte persoane cauta sa se impuna.

 

Datorita numeroaselor tensiuni interioare, Vasilica trebuie sa invete sa fie disciplinat si calm, sa depuna eforturi in acest sens. Vasilica are nevoie de siguranta si stabilitatea oferite de familie. Nelinistit si plin de indoieli, va avansa in viata incet dar sigur. Este caracterizat de disciplina si simtul datoriei si de capacitatea de organizare. Are un spirit metodic si practic. Copil, Vasilica este comunicativ si inteligent. Ambitiile sale sunt inalte insa Vasilica este prins intre latura ludica si latura studioasa si muncitoare. Ajuns la varsta maturitatii, aceste doua tendinte se vor armoniza prin intermediul unei activitati creative.

 

Lui Vasilica ii place societatea, contactul cu ceilalti, ii place sa se distreze, sa comunice si sa se exprime. Este receptiv la frumusete, arta, este un seducator innascut. In dragoste, Vasilica simte nevoia sa fie admirat de partenera de viata, este un vanitos.

 

Datorita numarului sau activ, 30, destinul sau profesional poate fi unul exceptional si sa aiba parte de o multime de impliniri pe plan personal. Iata cateva din posibilele meserii pe care Vasilica le-ar putea imbratisa: inginer, geolog, inginer, pictor, sculptor, ecologist sau politician. De asemenea, nici profesiile creative nu ii sunt indiferente, profesiile din sfera stiintifica, legate de invatamant sau cele in raport cu pamantul (agricultor, miner), sau cele aflate in legatura cu precizia sau cu cifrele – finante, contabilitate sau gestiune.

Lasă un răspuns